Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 15:01

SGM’de ‘yeşile ve suya’ dikkat çeken önemli mesaj

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursları’ndaki öğrencilerin ‘Dünya Su Günü’ ve ‘Orman Haftası’ sebebiyle yaptıkları etkinlikler izleyenlerin içini ısıtan görüntüler oluşturdu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 15:13
SGM’de ‘yeşile ve suya’ dikkat çeken önemli mesaj

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Gelişim Merkezleri, yaptıkları anlamlı etkinliklerle şehirde güçlü bir farkındalık ortaya koyuyor. Engellilerin toplumun içinde yer alması, hayata adapte olması ve kendilerini geliştirmesi için faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursu eğiticileri, “22 Mart Dünya Su Günü” ve “Orman Haftası” sebebiyle güzel bir girişime imza attı.

Fide ve tohumla mesaj

Kursa üye olan öğrenciler gelişim merkezinde hazırlıkları meyve fideleri, sebze tohumları ve geri dönüşümle üretilen araç gereçleri çalışanlara dağıttı. Suyun doğru kullanımı, ağacın ve ormanın korunması ve genişletilmesi konusunda mesajlar veren kursiyerler bu etkinlikte izleyenlerin içini ısıtan görüntüler oluşturdu.

Doğa ve suyun önemi

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Doğanın ve suyun geleceğimiz için ne kadar kıymetli olduğunu güzel bir etkinlikle anlatmak istedik. SGM’de suyu ve yeşili korumanın, hayatı bu duyarlılıkla sürdürmenin hassasiyetine vurgu yaptık. Birbirinden renkli ve güzel etkinliklere devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” denildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR