Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:38

SİMGE’DEN İTİRAF: “HEM HARCANDIM HEM HARCADIM”

Simge dün akşam bu yaz İstanbul’daki 5’inci, Turkcell Vadi’deki 3’üncü açık hava konserini vererek yaz sezonunu kapattı. “Harcandıkça” şarkısını söylerken seyirciyle dertleşerek “Başımıza ne geliyorsa ya ‘Sevmek Yüzünden’ ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum Harcayanlara… Güzel şarkı söyletiyorlar bana…” dedi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 30-09-2023 10:22   Güncelleme : 30-09-2023 10:24
SİMGE’DEN İTİRAF: “HEM HARCANDIM HEM HARCADIM”

Başta Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Didim olmak üzere yazı açık hava konserleriyle geçiren Simge, gelen yoğun istek üzerine programa eklenen, İstanbul’daki 5’inci konserini Atlantis Yapım organizasyonu ile dün akşam Turkcell Vadi sahnesinde verdi. Yoğun ilgi gören konserde Simge 3’ncü kez Turkcell Vadi sahnesinde hayranlarıyla buluştu.
 
2023 yaz sezonunu bu muhteşem konser ile kapatan Simge “Sizlere ve bana bu duyguyu yaşatan Allah’ıma şükürler olsun” dedi. Babgal’dan Yasemin Yılmaz imzalı iki kıyafet giyen Simge her zamanki gibi tarzıyla da çok konuşuldu.
 
Geçen martta çıkardığı ve kısa sürede hit olan “Harcandıkça” şarkısını söylemeden önce seyircisiyle dertleşen Simge “Bu şarkının yapım aşamasında birine öyle yüksektim ki. Sonra harcandım! Ben de harcadım. Yani hem harcandım hem harcadım. Zaten başımıza ne geliyorsa ya ‘Sevmek Yüzünden’ ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum Harcayanlara… Güzel şarkı söyletiyorlar bana…” sözleriyle seyirciden büyük alkış aldı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR