Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:53

SON ŞARKISIYLA ÖDÜLE DOYMAYAN ÜNLÜ ROCK STAR BARIŞ GÜLAY BİR ÖDÜL DE İZMİR’DEN

Başarılı Rock Müzik Sanatçısı Barış Gülay’ın “Kafanın İçinde” adlı şarkısına bir ödül daha! SEMRA TEKİN'İN ÖZEL HABERİ "BARIŞ GÜLAY"İLE ROCK RÜZGARI ÖDÜL TÖRENLERİN'İN VAZGEÇİLMEZ İSMİ.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 05-08-2023 14:50
SON ŞARKISIYLA ÖDÜLE DOYMAYAN ÜNLÜ ROCK STAR BARIŞ GÜLAY BİR ÖDÜL DE İZMİR’DEN

Dün gece İzmir Buca Belediyesinde düzenlenen bir törende bulunan ve yine söz ve müziği kendisine ait Kafanın İçinde adlı son şarkısıyla “Yılın En Başarılı Rock Müzik Sanatçısı” seçilen Barış Gülay sahnedeki sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine topladı. 

Sahnede şarkısını hayranları için seslendiren sanatçı, yaptığı konuşmasıyla büyük alkış alırken, organizasyona iştirak eden bazı sanatçılar ile organizasyon arasında çıkan tartışmalarla olaylı başlayan gece, sahneyi terketmeyen sanatçılarla yumuşayarak devam etti. 

Üç çocuk annesi olmasıyla bir ara çok fazla gündeme gelen, Derin Lena Kodalak(10), Emir Ali Kodalak(10), Mustafa Berru Kodalak(15) adlı üç çocuğuyla sıkça kameralar önüne geçen sanatçı, geceye asistanı ve büyük oğlu ile katılırken “Biliyorsunuz aslen İzmirliyim ve memleketimde ödül almak benim için ekstra gurur verici, ekstra mutluluk verici. İzmir’imi ve İzmirlileri çok ama çok seviyorum. Oylarıyla yanı da olan herkese ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” şeklinde konuştu. 

Tarz giyimi, yabancı ünlü bir firmaya ait pahalı gözlüğü ve örgülü saçlarıyla dikkatleri çeken sanatçı yeni çalışması için gün saydıklarını, DMC müzikle anlaşmalarının dolduğunu, tekrar masaya oturup oturmayacaklarının henüz belli olmadığını belirtti.


Fisilti Haberleri: Semra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR