Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 15:15

SÖZ MEDİA YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZCAN ŞİMŞEK’İN DUYGUSAL ANLARI

SÖZ MEDİA Yönetim Kurulu Başkanımız Özcan Şimşek, Van Valisi Ozan Balcı’nın, yıllar önce çocukken sahip çıkarak okuttuğu, büyüdüğünde ise öğretmen olan Siirtli Gülsüm Şanal ile yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının yer aldığı videoyu izlerken duygusal anlar yaşadı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-01-2024 17:30   Güncelleme : 23-01-2024 12:25
SÖZ MEDİA YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZCAN ŞİMŞEK’İN DUYGUSAL ANLARI

Haber sitelerinde yer alan videoyu izlerken gözyaşlarını tutamayan Özcan Şimşek, “Hayatım boyunca her işimi gönülden severek ve layıkıyla yapmaya gayret ettim. Benim gibi olan insanlara da her zaman değer verdim. Çok değerli ve saygıdeğer hemşehrim Van Valisi Ozan Balcı’nın, Siirtli kızımız Gülsüm Şanal’a sahip çıkarak onu okutması ve kızımızın da öğretmen olması beni çok duygulandırdı. Sayın Valimiz bu tür yardım işlerini hep gizli yapar, kimsenin de haberi olmaz. Ama bu sefer gizleyemedi. Çünkü vefa borcunu ödemek isteyen kızımızın yıllar sonra basın mensuplarının olduğu bir anda Valimizin karşısına çıkıp ‘Beni hatırladınız mı, siz beni okutmuştunuz” demesiyle gerçeği öğrendik.” dedi.  

Videoyu sosyal medya hesabından da paylaşan Özcan şimşek, “Ülkemiz Sayın Valimiz Ozan Balcı gibi yüce gönüllü insanlarla güzel. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı hemşehrim Ozan Balcı’ya şahsım ve Ardahanlılar adına çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimizden Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Daha önce olduğu gibi her zaman destekçisi olduğumu ve olmaya devam edeceğimi belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

HABER, Bülent ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR