Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:13

Şükrü Gözyuman: “Arifiye’de değişim ve gelişim zamanı”

‘Ahlaklı Belediyecilik’ sloganıyla yola çıkan “Arifiye’de değişim ve gelişim zamanı” diyen Yeniden Refah Partisi Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman, kendisini ve beraber çalışacağı belediye meclis üyelerini tanıttı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:55
Şükrü Gözyuman: “Arifiye’de değişim ve gelişim zamanı”

Pazar günü açılışını gerçekleştireceği Arifiye Merkez’de bulunan seçim irtibat bürosunda düzenlenen Aday Tanıtım toplantısına, Yeniden Refah Partisi Arifiye İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman, şu ifadeleri kullandı;

“Ahlaklı Belediyecilik için çıktığımız bu yolda Arifiye’miz için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yaşadığımız ilçeyi iyi biliyoruz. Vatandaşımızın, gençlerimizin, öğrencilerimizin neye ihtiyacı var hepsini biliyoruz. Yaptığımız saha çalışmalarında elde ettiğimiz verilere dayalı olarak kadrolarımızca, Arifiye’ye kültürel, sosyal, ekonomik, eğitim ve çevre bakımından artı değer katacak tam 60 proje hazırladık. Her bir projemiz titizlikle çalışıldı. Arifiye’nin sosyal - kültürel ekonomik anlamda dönüşümünü sağlayacak bu projeler Arifiye’yi yaşanabilir bir kent yapacaktır. Gencinden, yaşlısına; çocuklardan, öğrencilere; kadınlardan, esnafımıza; engelli vatandaşlarımıza kadar her kesimin hayatına artı değer katacak projelerimizin genel hatlarına seçim beyannamesinde değinilecek.

"İsraf projelere imza atmayacağız"

Bu noktada Arifiye’ye artı değer katacak 60 projeden bahsediyoruz. Peki bu projelerin gerçekleştirilmesi nasıl olacak? Öncelikle şunu ifade etmem gerekir ki hiçbir zaman yönetim anlayışımızda “Ben yaptım, oldu” mantığının yeri olmayacak. Hangi proje olursa olsun öncelikle Arifiye’ de bulunan tüm kurum kuruluş, STK, siyasi partilerin ve ilgili akademik çevrenin görüşlerini alacağız. Uzman komisyonlardan fayda – maliyet analizleri yapılmış uygulanabilir onayı almış projelerimizi hayata geçireceğiz. Asla “Ben yaptım, oldu” zihniyeti ile hareket edip âtıl, işe yaramayan israf projelere imza atmayacağız. İnşallah 1 Nisan Sabahı vakit kaybetmeden Yaşanabilir bir Arifiye için tüm kadrolarımızla çalışmaya hazırız.”

Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı

Yılmaz Gümüş

Adnan Afacan

Hasan Ertuğrul Akaktın

Ufuk Kaya

Ömer Faruk Şensoy

Murat Demirci

Çetin Çınar

Buket Yanık

Şihahmet Selimoğlu

Sefa Akgün

Cihan Başer

Uğur Şahin

Kerem Çaktı

İsmail Aydın

Hasan Kulaksız

Ahmet İşcan

Hasan Çakır

Mehmet Şen

Nursel Aksakal

Kontejan: Hüseyin Aygül – Muhammet Gözyuman

Yeniden Refah Partisi Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman Kimdir?

  1. Refah Partisi Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman 15 Şubat 1980’de Sakarya’nın Hendek İlçesinde doğdu. Eğitim hayatına Akyazı Buğdaylı İlkokulunda başlayıp Arifiye Ortaokulu’nda tamamlayan Şükrü Gözyuman genç yaşta ticaret hayatına atılarak çeşitli iş kollarında faaliyetlerde bulundu. İş hayatına ilk olarak market işletmeciliği ile başlayan Şükrü Gözyuman 2008 yılından günümüze kadar inşaat sektöründe müteahhitlik hizmeti vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında birçok özel ve kamu kuruluşlarının çeşitli projelerini gerçekleştiren Şükrü Gözyuman, TEİAŞ’ın Zonguldak- Çalatalağzı Sosyal Tesisler Projesi, Bolu –Gerede Gerkonsan Trafo Merkezi Deprem Güçlendirme Projesi ve Kamerun Yaunde Siantou Üniversitesi Projesi gibi önemli projelerde yer alarak müteahhitlik hizmeti verdi.

Şükrü Gözyuman, 2013 – 2017 yılları arasında TÜMSİAD Sakarya Şubesi İş adamları Derneğinde yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2018 -2022 yılları arasında İnşaatçılar, Hırdavatçılar ve Camcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu.

Arifiye –Hanlı Ak Parti Kurucu Gençlik Kolları Siyasi İşler Başkanı olarak 2002 – 2008 yılları arasında görevde bulundu. Şükrü Gözyuman aktif siyasete 2009 yılından 2018 yılına kadar ara verdi. Yeniden Refah Partisi’nin 2018 yılında kurulmasıyla birlikte kurucu ilçe başkanı olarak Yeniden Refah Partisi Arifiye İlçe Başkanı olarak görev yaptı.

1992 yılından beri yaşadığı Arifiye’nin ihtiyaçlarını iyi bilen Şükrü Gözyuman 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin Arifiye Belediye Başkan adayı oldu. Şükrü Gözyuman Arifiye’yi geliştirmek, gençleştirmek ve modernleştirmek için projeler üretiyor.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR