Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:33

T.C VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 81 İLDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

T.C Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı Bursa Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tüm sakarya halkına açık olmak üzere Ramazan ayı boyunca Sakarya Kentparkta her gün 200 kişilik iftar verdi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 10-04-2024 14:40   Güncelleme : 10-04-2024 14:40
T.C VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 81 İLDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak, pekiştirmek ve daha güçlü şekilde geleceğe aktarmak için, Genel Müdürlüğümüzce Ramazan ayında 81 ilde iftar sofraları kuruldu. İlki 2022'de 25 ilde düzenlenen iftar organizasyonları, bu yıl tüm şehirlerde Bölge Müdürlüklerimiz aracılığıyla ramazan boyunca sürdürülerek devam ediyor. 
Sıcak yemek mutfaklarında hazırlanan menüler, bütün illerde belirlenen mekan ve alanlarda vatandaşlara sunuldu.
İhtiyaç sahiplerine yemek vermenin dışında, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek paylaşma ve dayanışma ruhunu sürdürmeyi hedeflediğini dile getiren T.C Vakıflar Genel Müdürlüğü, ramazan ayının bu özel atmosferinde farklı kesimden insanları aynı sofrada buluşturarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştireceklerini belirtti.
T.C Vakıflar Genel Müdürlüğü;Bu vakıf kültürünün bize bıraktığı mirası, paylaşmanın ve yardımlaşmanın zenginliğini gelecek nesillere aktarmak önemli." dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR