Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:53

TEBRİKLER ÇAĞRI SAĞLIKLI YAŞAM,SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ VE AKSAÇLILAR’A....

Çağrı Sağlıklı Yaşam, Sosyal Dayanışma Derneği ve AKSAÇLILAR Derneği işbirliğiyle Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında ,Çağrı Sağlıklı Yaşam, Sosyal Dayanışma Derneğinde, Gazi Şükrü KARACAN’nın katılımıyla Konferans düzenlendi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-10-2023 13:06   Güncelleme : 25-10-2023 13:40
TEBRİKLER ÇAĞRI SAĞLIKLI YAŞAM,SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ VE AKSAÇLILAR’A....

Düzenlenen Konferansla ilgili olarak Çağrı Sağlıklı Yaşam Sosyal Dayanışma Derneği ve AKSAÇLILAR Derneği Başkanı Ahmet BEREKET “ Cumhuriyetimiz 100. yılını kutlayacağımız bu günlerde, özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize,  Cumhuriyetimizi, Cumhuriyetimiz değerlerini, bu Vatanın nasıl kazanıldığını, Milli ve manevi değerlerimize neden her zamankinden fazla sahip çıkmamız gerektiğini anlatmak adına, Kıbrıs Gazimiz Sayın Şükrü KARACA’yı davet ettik.


Dernek üyelerinin, Sporcuların, Sporcu velilerinin yoğun katılım gösterdiği Konferansta, Gazi Şükrü KARACA, Şehitliğin, Gaziliğin ne olduğunu, Cumhuriyetimiz hangi koşullarda ve ne zorluklarda kurulduğunu, Bayrağımıza, Dinimize, Vatanımıza, Devletimize, Milletimize, Milli ve manevi değerlerimize neden  sahip çıkmamız gerektiğiyle ilgili olarak, hem kendi yaşadıkları  hem de, tarihten örnekler vererek Konferansını Taamladı.


Konferans sonunda özellikle küçük sporcuların Gazimizin  gerek Kıbrıs savaşı esnasında gerekse sonrasında yaşadıkları anılarıyla ilgili sordukları sorular,kimi zaman gülümsetti, kimi zamanda da duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. 
Başta Gazimiz Şükrü KARACA olmak üzere, Dernek üyelerimize, sporcularınıza, sporcu velilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de,  başta Cumhuriyetimiz kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm geçmişlerimize  Allahtan rahmet , Gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyor, CUMHURİYETİMİZİN 100.Yılını tebrik ediyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR