Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 14:23

Tenor Sanat Evim Kadıköy’de açılıyor!!

İstanbul’un önemli girişimcilerinden iş kadını Ayşe Başar Altındağ,yine bir ilke imza atarak 30 Mayıs pazartesi günü Tenor sanat evimi Kadıköy’de bulunan “Ropheo Coffee”de sanat severlere kazandırıyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 03-06-2023 17:54
Tenor Sanat Evim Kadıköy’de açılıyor!!

Tenor Sanat Evim kurucusu ve yöneticisi Kadıköyde alternatif olan mekanda gelen sanat severler her gün ,testi boyama ,Seramik atolyesi ,mum yapim atölyesi, çanta boyama atölyesi ,takı tasarım atölyesi,taş boyama atölyesi ,tual boyama yağlı boya atölyesi,Ahşap boyama atölyesi Maske boyama atölyesi ,Bayan yaratıcı drama atölyesi Çocuk yaratıcı drama atölyesi ,Anne çocuk drama atölyesi Çalışan iş yeri gruplarına drama atölyesine etkinliklerine katıla bilecekler.

Tenor Sanat Evim’de Seramik, müzik, dans, tiyatro,tual boya,ahşap boyama ve kültür alanlarında; atölyeler, söyleşiler, etkinlikler, sergiler ve kültür sanat alanlarına dair çeşitli yaratıcı ve kolektif etkinlikler üretilmesi planlanıyor.

Gençlerin, genç sanatçıların Kadıköy’de birlikte düşünüp üretebileceği alternatif bir zemin yaratmayı amaçlayan Tenor Sanat Evim Ropheo Coffee’de 30 Mayıs Pazartesi günü kapılarını sanat severlere açıyor .

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR