Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 22:47

TES-İŞ Anadolu'da Portre Rüzgârı

Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi, Portre Yazarı Fahri Tuna'yı Ağırladı Adapazarı Tes-İş Anadolu Lisesi Sait Faik Yazarlık Mektebi öğrencileri ülkemizin sayılı portre yazarlarından Fahri Tuna'yı söyleşi ve imza günü etkinliğinde misafir etiler.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-03-2023 11:55
TES-İŞ Anadolu'da Portre Rüzgârı

Yazarın geçtiğimiz günlerde yayımlanan 'Kırklanmış Portreler' kitabını okuyup Tuna'ya, gerek edebiyatın portre türü gerekse kitapla ilgili birbirinden güzel sorular hazırlayan Sait Faik Yazarlık Mektebi öğrencileri öğretmenlerinden de tam not aldı. Yaklaşık bir saat süren ve edebiyat açısından oldukça doyurucu söyleşinin sonunda Tuna gençlere kitaplarını imzaladı.

 

Yazar Fahri Tuna, “Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kıyak'ı kutluyorum. Okulunda Sait Faik Yazarlık Mektebi diye bir oluşum gerçekleştirmesi çok ama çok takdire değer bir olay. Yetenekli gençleri eğitmek çok önemli. Mektebin üç edebiyat öğretmeni Seval Hülya Özdemir, Nilgün Korkutan ve öykü yazarı Ahmet Karakulak’a da Türk edebiyatı adına bu güzel girişimi, eğitim sezonuna yaydıkları için çok teşekkür ediyorum. Söyleşiyi yöneten Rana, birbirinden güzel sorular soran Nehir Su, Irmak, Müge, Berat, Emir, Mustafa, Zeynep, Nisa ve fotoğraflarımızı çeken Rümeysa'ya hayran kaldım. Yaşasın edebiyat, yaşasın portre, yaşasın gençler” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR