Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 04:26

Traç Gölcük Şubesi JOTA JOTİ Etkinlik Kapsamında Küçük İzcilere Amatör Telsiz Eğitimi Verildi.

21 Ekim Cumartesi günü, Traç Gölcük Şubesi JOTA JOTİ Etkinlik Kapsamında Küçük İzciler amatör telsizcilik, telsizle konuşma, afetlerde iletişim, uzay haberleşmesi konularında eğitim verildi. TA2PLY Bahadır Gümüş'ün Haberi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-10-2023 15:17   Güncelleme : 23-10-2023 18:27
Traç Gölcük Şubesi JOTA JOTİ Etkinlik Kapsamında Küçük İzcilere Amatör Telsiz Eğitimi Verildi.

İzci: 12-15 yaşları arasında çocukların tescilli bir oymakta giriş şartlarını yerine getirmiş teşkilat üyesidir. Oba: 6-8 izcinin bir araya gelmesi ve bir hayvan ismi altında oluşturdukları küçük gruba denmektedir. Oba başı: Obadaki çocukların kendi aralarında demokratik yöntemle seçtikleri çocuk lidere denir.

Gölcük Belediylesi Spor İzci Gurubu bir JOTA-JOTI  etkinliğine Gölcük Traç Şubesi ev sahipliği yaptı.

İzcilerin de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, gençler arasında dostluk ve küresel vatandaşlık duygularını pekiştirdi

JOTA-JOTI

JOTA-JOTI, çevrimiçi ve kablosuz olarak gerçekleştirilen dünyanın en büyük dijital İzci etkinliğidir. Eğitim etkinliği her yıl Ekim ayında 2 milyondan fazla İzciyi İzcilik ve dostluk dolu bir hafta sonu için bir araya getiriyor. Gençler iletişim teknolojisi hakkında bilgi edinebilir ve 174'ten fazla ülkeden İzci arkadaşlarıyla bağlantı kurabilir.

Nasıl dahil olabilirim?

Bireysel olarak kayıt yaptırarak JOTA-JOTI'ye kendi başınıza katılabilir veya JOTA-JOTI'ye katılan yerel bir İzci grubu bulabilir ve onların faaliyetlerine katılabilirsiniz.

  • Bu yılın JOTA-JOTI aktivitelerine katılıp katılmadıklarını öğrenmek için yerel İzci grubunuzla iletişime geçin. Değilse, yine de kayıt olup bireysel olarak katılabilirsiniz.

  • Kayıt detayları için takipte kalın! Bir scout.org hesabı oluşturmanız veya mevcut hesabınızda oturum açmanız gerekeceğini unutmayın.

  • 2023 JOTA-JOTI programı için bizi takip etmeye devam edin!

  • Fotoğraflarınızı ve videolarınızı sosyal medyada paylaşın! Öne çıkmak ve arkadaşlarınıza katılmaya ilham vermek için Instagram'da @jota_joti'yi etiketleyin ve #JOTAJOTI etiketini kullanın.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR