Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 01:55

Tuğba Özay’ın babası şair İlhan Özay son yolculuğuna uğurlandı, Babasının tabutuna sarılan Tuğba Özay, gözyaşlarına boğuldu.

1954 doğumlu Trabzonlu şair ve ödüllü ders kitabı yazarı İlhan Özay gözyaşlarıyla Şakirin Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. İlhan Özay'ın cenazesi Gözyaşları arasında Karacaahmet'te toprağa verildi.

gundem
Giriş Tarihi : 02-01-2023 18:18   Güncelleme : 03-01-2023 11:12
Tuğba Özay’ın babası şair İlhan Özay son yolculuğuna uğurlandı, Babasının tabutuna sarılan Tuğba Özay, gözyaşlarına boğuldu.

TUĞBA ÖZAY BABASININ VEFATINI NASIL ÖĞRENDİ;

30 aralık gecesi solunum yetmezliğinden  hayatını kaybediyor
O gece tuğba özay sahnesi var babasının öldüğünü kendisine söylemiyorlar ama menejerinin haberi var  31 Aralık gecesi marmaris te programı  var tuğba ankaradan marmaris uçağına bindiğini sanıyor oysa uçak istanbula gidiyor istanbula gittiğini öğrenen tuğba özay bir şeylerin ters gittiğini anlıyor ve eve gelice babasının öldüğünü öğreniyor

FısıltıHABERLERİ Semra TEKİN

İstanbul'da yaşayan Tuğba Özay'ın aile fertlerinin, sanatçının konseri olması ve babasına olan düşkünlüğünü bildikleri için İlhan Özay'ın kaybını kendisinden sakladıkları öğrenildi. Bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele ettiği ve nefes darlığı sebebinden sebebi ile hayatını kaybettiği öğrenilen İlhan Özay 68 yaşındaydı.

Sanatcımız Tuğba Özayın çok sevdiği Şair yazar babası İlhan Özayı göz yaşları içinde sonsuzluğa uğurladı

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR