Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:30

TÜRK GİRİŞİMCİDEN ABD ÇIKARMASI

GOWIT, GROCERYSHOP 2023 ETKİNLİĞİNDE SPONSOR KATILIMCI OLDU Çok kanallı perakende medya reklam platformu sunan GoWit, Eylül ayında Las Vegas’ta gerçekleşen ve dünya çapında perakende sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren Groceryshop 2023’e sponsor oldu. GoWit Kurucu Ortağı ve CEO’su Emrah Adsan, bu sponsorluğun hem şirketin global pazarda güçlenmesi hem perakende şirketlerle birebir görüşmeler sağlaması açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 27-09-2023 16:29   Güncelleme : 27-09-2023 16:38
TÜRK GİRİŞİMCİDEN ABD ÇIKARMASI

--GoWit Hakkında    

 

Dijital reklamcılık alanında çözümler üreten ve global bir teknoloji şirketi haline gelen GoWit, pazar yerleri için çok kanallı perakende medya reklamcılığı deneyimi sağlayan inovasyonlar sunmaktadır. Sektörde 10 yılı aşkın deneyime sahip üç kurucu ortak Emrah Adsan, Enes Dabanlıoğlu ve Şeref Yarar tarafından 2019 yılında kurulan GoWit, sunduğu perakende reklamcılık platformu ile online satışların artırılması, müşteri kazanımı ve marka bilinirliğini öne çıkarma gibi etkili ve uzun vadeli çözümler üretmektedir. Birçok perakendeci ve markayı tek bir reklam platformunda bir araya getiren GoWit, Sponsorlu Ürün, Sponsorlu Marka, Görsel, Video ve Mağaza içi reklamlar da dahil olmak üzere çeşitli on-site ve off-site reklam formatları sunmaktadır. GoWit, global müşterileri, geliştirdiği güvenilir ve yenilikçi ürünleriyle, Türkiye’nin dijital reklam teknolojileri sektöründe aldığı pazar payının artmasını sağlayacak çalışmalarına hızla devam etmeyi hedeflemektedir.

Merhabalar,

Ekte basın bülteni, görsel ve marka logosunu değerlendirmeniz için gönderiyoruz. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR