Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:26

Türk Kızılay ve Pizzaköy’den 8 Mart kadınlar günü kutlaması

Türk Kızılay Kadın Serdivan ve Pizzaköy Serdivan Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik yemekli bir program düzenledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 16:15
Türk Kızılay ve Pizzaköy’den 8 Mart kadınlar günü kutlaması

Türk Kızılay Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur ve yönetimi , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle çalışan, emekçi kadınlarla bir araya geldi. Serdivan’da Pizzaköy’de Zuhal Patar’ ın ev sahipliğinde yapılan etkinliğe; Serdivan İlçe Kaymakamı Ali Candan’ın eşi Ümmü Candan, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Engin Kahraman’ın eşi Seçil Kahraman, Türk Kızılay Sakarya Kadın Başkanı Leyla Deniz, Türk Kızılay Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur, MHP Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı ve Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Sema Barlin, Serdivan Nüfus Müdürü Perihan Akcaba, Serdivan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili’nin yanı sıra Serdivan Kızılay Kadın Yönetimi ve emekçi kadınlar bir araya geldi.

Türk Kızılay Serdivan Kadın Yönetim Kurulu ve Pizzaköy Ailesi, katılımcı kadınlara hoş geldin diyerek, 8 Mart Kadınlar gününü kutladı.

Programda konuşma yapan Türk Kızılay Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur, “8 Mart, tarih boyunca hak ve özgürlükleri başta olmak üzere emeği için verdiği mücadeleleri ciltler dolusu kitaplara sığmayan emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü yürekten kutluyor bu gün burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikte bizlere eşlik eden tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu gün Zaman zaman, hayatın en ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren, küçücük yüreğine, koskoca sevgiler sığdıran, kahraman kadınların günüdür. Yaşamımın her anında tüm zorluklara göğüs geren ve destekçi olan kadınlarımız; bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan en değerli varlıklarımızdır. Kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle de isimlerini tarihe yazdıran kadınların her konuda desteklenmesi hepimizin asli görevidir. Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bol neşeli ve kahkahalı geçen program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Katılanları kapıda uğurlayan Pizzaköy ailesi ve Türk Kızılay Serdivan Kadın Üyeleri tek tek katılımcılara teşekkür ederek güler yüzle uğurladı.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR