Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 03:47

TYB Sakarya'dan SBB Kültür Dairesi Başkanı Çileli'ye Ziyaret

Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanı Sinan Çileli'ye 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-10-2022 10:20
TYB Sakarya'dan SBB Kültür Dairesi Başkanı Çileli'ye Ziyaret

Beraberinde şube sekreteri Roman yazarı M. Furkan Özren ve şube yönetim kurulu üyesi Şair ve Roman yazarı İbrahim Gürel olduğu halde SBB Kültür Dairesi Başkanı Sinan Çileli'yi ziyaret eden, TYB Şube Başkanı, Biyografi ve portre yazarı Fahri Tuna, Türkiye genelinde 16 şube ve 2600 üyesi bulunan Türkiye Yazarlar Birliği ve 41 üyeli TYB Sakarya Şubesiyle çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

SBB ile TYB Sakarya Şubesi ortaklığında neler yapılabileceği üzerinde durulan görüşmede, Sakaryali şair ve yazarlara vefa programarı ile  TYB Sakaryalı şair ve yazarların 16 ilçedeki gençlerle bir araya getirilmemesi üzerinde duruldu. 

3-6 Kasım 2022 tarihlerinde SBB himayesinde Adapazarı'nda toplanacak TYB 14. Şubeler Toplantısı organizasyonu üzerinde de durulan görüşme olumlu bir havada geçti ve sık sık bir araya gelme dileğiyle sona erdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR