Fısıltı HABERLERİ
HV
18 NİSAN Perşembe 17:22

ULUSAL HABER KANALLARINDA UYAFA TANITIMI

Erzurum’daki Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen “Gençlik Buluşmasında” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel olarak yaptırılan UYAFA forması ekrana geldi. Habertürk TV’de yayınlanan Olaylar ve Görüşler programında ise Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 24 ülkenin katılımı ile yapılacak UYAFA Palandöken Cup Futbol Turnuvasını anlattı.

gundem
Giriş Tarihi : 26-12-2022 13:24
ULUSAL HABER KANALLARINDA UYAFA TANITIMI

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA), Ulusal haber kanallarında yer buldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kırsal kesimde yaşayan çocuklar için “Su toprak gıda ve spor hayattır, Çocuklar Sonuçlardan Önemlidir" sloganını benimseyen bu doğrultuda yetenekli çocukları keşfetmeyi amaçlayan UYAFA, haber kanallarında gündeme geldi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Aralık Cumartesi günü Erzurum’u ziyaret edeceğini haber alan UYAFA Genel Başkanı Özcan Şimşek, yönetim kurulu ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun büyük desteği ile Erzurum Valisi Okay Memiş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum’daki kurumların katkıları ile 25-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası UYAFA Palandöken Cup Futbol Turnuvasının tanıtılması kararlaştırıldı.
Bu amaç doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, gençlerle yapacağı buluşmada Erzurum Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim görmekte olan ve UYAFA’nın IT sorumlusu olan Mehmet Berat Duran görevlendirildi. Ayrıca, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan yazılı, 53 numaralı UYAFA forması hazırlandı.  

Mehmet Berat Duran’ın, Erzurum’daki Gençlik Buluşmasında, özel formayı havaya kaldırması tüm haber kanalları tarafından aynı anda yayınlandı.

Mehmet Berat Duran, ayrıca programın ardından formayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye ederken kendisini tanıtma ve UYAFA hakkında bilgi verme fırsatı da buldu.  

Habertürk ekranlarında UYAFA tanıtımı

HABERTÜRK’te 23 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan Olaylar ve Görüşler programında ise Erzurum doğumlu Siyasetçi ve Akademisyen sayın Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, UYAFA Palandöken Cup Futbol Turnuvasını anlattı.

Mustafa Ilıcalı, “UYAFA Genel Başkanı Özcan Şimşek, UYAFA Projesinin Ciner Grubu ile önemli bir mesafe aldığını belirtti bana. Onun adına 25-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek Uluslararası UYAFA Palandöken Cup Futbol Turnuvasına katkıları için Ciner Grubu’na teşekkür ediyorum. UYAFA’ya destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Erzurum’da bu organizasyon katkı sunan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR