Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 03:42

UNUTURSAK KANIMIZ KURUSUN... UNUTMADIK.. UNUTTURMAYACAĞIZ. ABDURRAHİM AVCIOĞLU OLARAK BİR KÜRT OLARAK DİYORUM'Kİ..

Şırnak Cizre Hacımusa aşireti lideri İş insanı Abdurrahim Avcıoğlu Basın açıklaması yaptı. yaptığı açıklamada."

gundem
Giriş Tarihi : 16-01-2024 17:02
UNUTURSAK KANIMIZ KURUSUN... UNUTMADIK.. UNUTTURMAYACAĞIZ.  ABDURRAHİM AVCIOĞLU OLARAK BİR KÜRT OLARAK DİYORUM'Kİ..

Irak'ın kuzeyindeki PKK / KCK terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda 9 yiğidimiz daha şehadete yürüdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. milletimizin başı sağolsun. 40 yılı aşkın terör belasıyla mücadelemize devam ediyoruz. Binlerce sivil-asker şehitlerimiz var. Bugün terörü bitirmeye okadar yakınız ki, bakınız Yüksekova'da açılan oteller, Cizre'de, Diyarbakır'da, Nusaybin'de ve Mardin'de yapılan kültür festivalleri. Güneydoğu'da ki bu refaha, yol, kesen pkk terör örgütünden kurtarıp bizi özgürleştiren gözbebeğimiz Türk Ordusu, Şanlı Jandarmamız ,Şerefli Güvenlik Korucularımız ve vatanı için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen vatandaşımız, mehmetçiğimiz sayesindedir. Bizler rahat uyuyalım diye canını veren, uzuvlarını kaybeden, yiğitlerimize borcumuz var. "Benim devletimi gasp eden Devlet 
Türkiye'dir  biz daha Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen, Terörist Selahattin Demirtaş'a selam gönderme yarışına giren, aynı masaya oturma telaşına giren siyasiler var. "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle sorunumuz var, Atatürk'ün it'leri" diyen HDP adını ne kadar değiştirirse değiştirsin şimdi ki Dem parti.PKK'nın siyasi sözcülüğü yapan HDPKK ile iş tutan sözde Atatürk'ün Partisi CHP bu sözlerim sizedir. Sorusçu Osman Kavalaya terörist Selahattin Demirtaş'a her fırsatta selam gönderen onlar için özgürlük isteyen ve özerklik isteyenler bilmelidir ki bu topraklarda tek bir vatansever dahi hayatta kalsa, bu hain emellerinize ulaşmanıza asla müsade etmez.Sınır namustur diyip tezkereye Hayır oyu verenler size söylüyorum. PKK Terör örgütünün siyasi uzantısı sözde milletvekilleri hariç Doğu ve Güneydoğu milletvekilleri derhal pkk nın partisi Dem genel merkezinin önüne siyah çelenk bırakmalı, hazine yardımları derhal kesilmesidir. Ahdımız ve Andımız odur ki Vatanımız, milletimiz ve Devletimizin bölünmez bütünlüğü, huzuru, güveni ve istikrarını hedef alan, kurşun sıkan ve sıktıranlar, ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz. 
Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız. Aziz milletimizin ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun.

TERÖR VE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ DESTEKLEYENLERİ UNUTURSAK KANIMIZ KURUSUN."

ABDURRAHİM AVCIOĞLU 
NE MUTLU MÜSLÜMAN OLDUM.
NE MUTLU KÜRT DOĞDUM.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

HABER SİBEL DEMİRDİŞ.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR