Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 13:03

Vuslat Platformu Sakarya'da Buluştu

Vuslat Platformu tarafından "Sakarya Buluşmaları" adı altında düzenlenen toplantıya yoğun katılım sağlandı. 14 Mayıs’a kısa bir süre kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilçemizden ve şehrimizden en yüksek desteği sağlayabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 14:35   Güncelleme : 29-04-2023 15:25
Vuslat Platformu Sakarya'da Buluştu

Cumhurbaşkanı Danışmanı, Uluslarası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci gündeme özel konuşmalar yaptı..

Cumhurbaşkanımızın Danışmanı, Uluslarası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci'nin katılımı ile

Eskimeyen dostların bir araya geldiği buluşmada “Bu Seçim Neden Dünyanın En Önemli Seçimi Olacaktır” konulu konuşmalarını dinledik.

Vuslat Platformu, Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Önder Karan, Ali Karakaş, Cevat Topkara, Ali Coşkun ve Erenler Belediyesi'nin ev sahipliğinde; "Bu seçim neden önemli" başlığı altında toplantı düzenledi.

Toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya milletvekili adayları Ali İnci ve Çiğdem Erdoğan Atabek, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, eski milletvekillerinden Recep Yıldırım, Hasan Ali Çelik akademisyenler, siyasiler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan dua ile başlayan toplantıda, Vuslat Platformu Başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı baş danışmanı Hamza Cebeci açılış konuşması yaptı. 

Cebeci, "Bu millet kendi derdiyle dertleneni asla bırakmaz. Yurtdışında özellikle Ortadoğu'da Cumhurbaşkanımız çok seviliyor ve bizlere kıymetini biliniz diyorlar. 2002'de yüzde 35 ile iktidara gelen AK Parti, 20 yılda yapılan bu kadar icraatların karşılığında bu seçimlerde yüzde 70 oy almalıdır. Kapı kapı dolaşıp oy isteyeceğiz. Sakarya'da 8-0 yapmalıyız" dedi.
Toplantı diğer konuşmacıların alanlarında verdiği bilgilerin ardından sonra sona erdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR