Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:26

YENİ YILIN IŞILTISI ARTUN KİS’İN TASARIMLARINDAN YANSIYOR

Mücevherin göz alıcı şıklığıyla kadınlara büyülü bir dünyanın kapılarını aralayan Artun Kis, tasarımlarının ışıltısını yeni yılda da yansıtmaya hazırlanıyor. Birbirinden özel tasarımları ve yeni yılda mücevher tutkunlarıyla buluşturacağı yeni koleksiyonuyla Artun Kis, zamansız bir zarafet sunuyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 09-01-2023 12:04
YENİ YILIN IŞILTISI  ARTUN KİS’İN  TASARIMLARINDAN YANSIYOR

Geçmişten bugüne mücevherin kalbinin attığı yer olan Kapalıçarşı’da bir aile geleneğinin parçası olan Artun Kis, doğadan aldığı değerli taşları kadınların ruhuna dokunan parçalar olarak tasarlamaya devam ediyor. Hem günlük şıklığın hem özel zamanların vazgeçilmez ürünleri olarak bir mücevherden fazlasını anlatan usta mücevher markası, yılbaşının umut dolu parıltısıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Artun Kis, insanlardan aldığı ilhamla işlediği değerli taşları, bu kez yılın en özel zamanları için kadınların beğenisine sunuyor. Küpeden bilekliğe, kolyeden yüzüğe dek geniş bir ürün skalası sunan Artun Kis, kıyafetlerin değil duyguların eşlikçisi olarak mücevher tutkunlarının ilgisini çekiyor. Değişik kombinasyonlara olanak sağlayan tasarımlarda, renkler ve taşların ahengi büyülüyor.

Yeni Yılda Yeni Koleksiyon!

Artun Kis, 2023 yılının ilk günlerinde yine çok özel bir koleksiyonu mücevherseverlerle buluşturacak. Doğa ve aşkın beraberliğini yaşatmaya hazırlanan yeni koleksiyonda, güçlü tasarım çizgileriyle incelik bir araya geliyor. Binlerce yıllık bir aşk hikâyesi, Artun Kis tarafından pırlantanın zamanı aşan dokusuyla harmanlanıyor.

Yaptığı özel tasarımlarda kadınların hikâyelerine yer veren mücevher markası, duygu durumlarını yansıtan objeler olarak usta ellerde varlık buluyor. Umut, neşe ve heyecan duygularının buluştuğu yılbaşında da mücevherlerde “Kis” imzasının zarafet ve kullanım rahatlığı yansımaya devam ediyor.

Çeyrek asrı aşan tecrübeyle yaratıcılığı buluşturan Artun Kis, değerli taşları üstün işçilikle işleyerek; en üst seviyede müşteri hizmeti anlayışını ortaya koyduğu atölye ve mağazalarının yanı sıra www.artunkis.com/ adresinde mücevherseverlerin beğenisine sunuluyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR