Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 16:49

Yeniden Refah Parti’li Sedat Bozkır: gönlü kırık olanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz

YRP’li Bozkır: gönlü kırık olanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz Yeniden Refah Partisi’nden Erenler Belediye meclis üyesi aday adaylığını açıklayan Sedat Bozkır; “gönlü kırık olanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde kulisler ve heyecan giderek artmaya devam ediyor. Son olarak Yeniden Refah Partisi (YRP) Erenler Belediyesi meclis üyesi aday adaylığını açıklayan Sedat Bozkır, evraklarını Erenler İlçe Başkanlığına teslim etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 18:51
Yeniden Refah Parti’li Sedat Bozkır: gönlü kırık olanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz

Yeniden Refah Partisi Erenler İlçe Binasında düzenlenen törene; YRP Erenler İlçe yönetiminin yanı sıra aday adayı Bozkır’ın ailesi ve sevenleri de katıldı. İlçe Başkanlığında düzenlenen törenin ardından açıklama yapan Bozkır; “biz de bu kutlu Milli Görüş yolunda varız. Belediye hizmetlerinin gitmediği için, gönlü kırık olanların gönüllerini kazanmaya geliyoruz. Emanet, ehliyet ve liyakati esas alan Milli Görüş belediyecilik anlayışıyla Erenler’i buluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullanarak sürecin Erenler için hayırlı olmasını temenni etti.

Sedat Bozkır kimdir?

09:06.1991 doğumlu olan Bozkır, aslen Erzurumlu. 1997 yılından itibaren Erenler ilçesinde ikamet etmektedir. Aynı zamanda Erenler’de sevilen ve tanınan bir kişiye sahip olan aday adayı, 2006 yılından bu yana et ve çiftçilikte sektöründe esnaflık yapıyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR