Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:42

YKS ve LGS’ye Hazırlanan Öğrencilere ‘Anlayarak Hızlı Okuma ve Taktiklerle Paragraf Eğitimi’ Seminerleri Veriliyor.

Üniversite ve liselere giriş sınavlarında öğrencilerin en çok zorlandığı konuların başında uzun paragraf soruları nedeniyle sınav süresini verimli kullanamamak geliyor. En iyi liselerde ve en gözde üniversitelerde okumak isteyen öğrencilere sınavlara hazırlıkta her zaman büyük destek sağlayan İşler Kitabevi düzenlediği eğitim seminerleriyle öğrencilerin bu sorunu aşmalarına yardımcı oluyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-02-2024 13:04
YKS ve LGS’ye Hazırlanan Öğrencilere ‘Anlayarak Hızlı Okuma ve Taktiklerle Paragraf Eğitimi’ Seminerleri Veriliyor.

Sakarya İşler Kitabevi ve My Hafıza iş birliğinde ilimiz genelindeki lise ve ortaokullarda ‘anlayarak hızlı okuma ve taktiklerle paragraf eğitimi’ seminerleri gerçekleştiriliyor. Eğitimci Yazar Abidin Doğan tarafından Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Cevat Ayhan Fen Lisesi, Sakarya Anadolu Lisesi, Yücel Ballık Ortaokulu, Yenigün Ortaokulu ve Anka Kolejinde öğrenciler ve öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen seminerde, LGS ve YKS de ciddi bir yere sahip olan paragraf çözüm taktikleri eğitimi ilgiyle izlendi.

 

2 Haziran’da yapılacak LGS ile 8-9 Haziran’da yapılacak YKS’ye hazırlanan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerlerin devam edeceğini belirten İşler Kitabevi Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özdoğan; “İlimizin başarı seviyesini arttırmak amacıyla her kademede elimizi taşın altına koymaya hazırız, biz sadece kitap satıcısı değil aynı zamanda eğitimin her noktasında olmayı görev edinen, seminer ve eğitimlerde My Hafıza gibi sektöründe en iyilerle çalışmayı hedefleyen bir kuruluşuz” açıklamasını yaptı.

 

Öğrenci, öğretmen ve idarecilerden tam not alan My Hafıza Abidin Doğan’ın seminerlerinin yoğun bir tempoda devam edeceği belirtildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR