Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 12:39
1 Advert

YOLSEVDER DERNEĞİ HATAY'DA YARALARI SARIYOR

Yolsevder derneği kurucusu sanatçı Gölge KAYA 5 Şubat günü güzel bir düğünle dünya evine giren sanatçı. 6 Şubat gecesi 10 ilimizi vuran büyük deprem sonrasında balayını yarıda bırakıp depremden en çok etkilenen ilimiz Hatay'a depremin ilk gününden yardıma koştu.

gundem
Giriş Tarihi : 21-02-2023 14:02   Güncelleme : 11-03-2023 02:27
YOLSEVDER DERNEĞİ HATAY'DA YARALARI SARIYOR

Hatay’ın Defne ilçesi Aşağıokçular mahallesi Hızır Aleyhisselam türbesinin önünde ve içinde başkanlığını yürüttüğü Yol-Sev dernek gönüllü ekibi ile koordine merkezi kurarak bir çadırkent kurmuştur. 

huhubet giriş

YOLSEVDER Hatay'ın Defne ilçesi Aşağıokçular mahallesi Hızır Aleyhisselam türbesinin önünde kurduğu çadırkentte tüm depremzedelere 3 öğün yemek çıkartıyor. Çocuklar için yüz boyama gibi etkinlikler yaptırıyor. Aşağıokçular mahallesi Muhtarı Hüsameddin UZUN ile birlikte depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Gölge KAYA Yaralar sarılana kadar bu bölgede olacağını ifade etti. Ayrıca YOLSEVDER İskenderun, Arsuz ilçesinde çadırkent ve konteyner kent kurmaya devam eden duyarlı sanatçı. Güzel Manken Tuğba ÖZAY'ın da ziyaret ettiği Gölge KAYA'nın Tuğba ÖZAY her zaman Depremzedelerin Hatay'ın ve çalışmalarından dolayı Gölge KAYA'nın yanında olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz günlerde TV8 İnt kanalında yönetmen, programcı ayrı zamanda İstanbul mavi medya, nın ceosu – iş insanı Hakan Taner ÇAPIN , Hatay’ın Defne ilçesini ziyaretin de Gölge KAYA ve ekibi YOLSEVDER'i de ziyaret ederek Gölge KAYA, nın  depremzedelerin, ve Hatay,ın yanında her zaman yanında olduğunu belirtti.

Fısıltı Haberleri: Semra TEKİN - Görkem EMGEN
Fotoğraf: Görkem EMGEN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR