Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 07:16

Yusuf Alemdar “Doğantepe 31 Mart’ta Geyve’den en güçlü desteği verecektir”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, Geyve Doğantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu kalabalığa seslenen Alemdar, “Bizim belediyecilik anlayışımız insanın her gününde sevincinde ve üzüntüsünde yanında olmaktır. Yeni dönemde şehrimizin tamamında sizlere kaliteli bir yaşam ortamı hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız. Ben inanıyorum ki Doğantepe 31 Mart’ta Geyve’den en güçlü desteği verecektir” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Milletvekili Murat Kaya ve Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay ile birlikte Geyve Doğantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2024 17:26
Yusuf Alemdar “Doğantepe 31 Mart’ta Geyve’den en güçlü desteği verecektir”

Miting alanına coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri eşliğinde gelen Alemdar’a ayrıca 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayları Kürşat Kılıç ve Rahmi Can Şeşen, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak, İl Kadın Kolları Başkanvekili Meryem Kalender, Geyve Kadın Kolları Başkanı Şükran Şan ve Geyve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gökmen eşlik etti.

Bu coşku 31 Mart’ta zaferi müjdeliyor

Programda konuşan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, “İlk mahalle mitingimiz. Cumhur İttifakı olarak bir ve beraberiz. Bu akşamki buradaki coşku gösteriyor ki, 31 Mart’ta Geyve’de Metin başkanımla, Büyükşehirde ise Yusuf başkanımla zafer gecemizde buluşacağız inşallah” dedi.

MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak ise, “Cumhur İttifakı olarak vatana millete hizmet etmek, al bayrağın gölgesinde huzur içinde yaşamak için bir araya geldik. Menfaat yok, çıkar yok. Bizim birlikteliğimizin tek amacı devletimizin bekasıdır. Bizler Cumhur İttifakı’nın neferleri olarak tüm adaylarımızın yanındayız. Onlar için sahadayız” şeklinde konuştu.

Uyum içerisinde çalışarak daha güzel hizmetler yapacağız

Geyve’ye hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay, “14 yıl içinde Milletvekilimiz Murat Kaya çok güzel hizmetler yaptı. Şimdi milletvekili olarak hem ilçemize hem şehrimize hizmetler getiriyor. Ben güzel bir belediye teslim aldım. Hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ederim. İnşallah bizler de bu çalışmaların üzerine koyarak devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki sizlerin de desteğiyle daha güzel hizmetleri ilçemize getireceğiz. Büyükşehir’de de Yusuf başkanım var. Kendisi gerek tecrübesiyle gerekse karakteriyle çok kıymetli bir şahsiyet. İnşallah Yusuf başkanımızla da uyum içerisinde çalışıp şehrimizi daha güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

Belediyecilik vizyonu

Konuşmasında AK belediyecilik vizyonuna dikkat çeken Sakarya Milletvekili Murat Kaya, “Cumhur İttifakı olarak sadece ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz. 7 aydır Ankara’da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ülkemiz için, ilçemiz için, siz değerli hemşerilerimiz için yapıyoruz. 31 Mart’ta sadece belediye başkanlığı seçimi yapmayacağız. Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da

ortaya koyduğu belediyecilik vizyonunu ülkemizin tüm şehirlerine yayarak, gerçek belediyeciliği tüm ülkemizde uygulamak istiyoruz” dedi.

Kapılarımız ardına kadar sizlere açık

Kaya konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Bu dönem Büyükşehirde Yusuf başkanımız Geyve’de ise Metin başkanımıza nasip oldu bu kutlu görev. 16 ilçenin vekiliyiz ama bizim evimiz burada. Sizlerin desteğiyle inşallah daha güzel hizmetler ilçemizle, mahallelerimizle buluşacak. Baraj konusunu da yakından takip ediyoruz. En kısa sürede barajı tamamlayıp hizmete sokacağız. Sorunlarınızı sizin kadar iyi bilen bir kardeşiniz var. Hükümetimizin tüm imkanlarını ilçemiz ve şehrimiz için kullanacağız. Çok açık bir şekilde ifade ediyorum; Ankara’da kapım, telefonum ve gönlüm sizlere ardına kadar açıktır” dedi.

İşimiz hizmet gücümüz millet

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Hem Murat başkanım hem de Metin başkanım öyle güzel şeyler söyledi ki, 20 yıl önce ki Doğantepe aklıma geldi. 20 yıl önce geldiğimde Doğantepe yokuşunu çıkamıyorduk. Şimdi sıcak asfalt olmuş, Doğalgaz gelmiş. İşte AK Parti belediyeciliği Doğantepe’nin çehresini değiştirmiş. İşte bu yüzden belediyecilik bizim işimiz diyoruz. İşimiz hizmet gücümüz millet. Bizim tarafımız milletimizdir” dedi.

Kaliteli bir yaşam ortamı hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız

Karşılama için Doğantepe halkına teşekkür eden Alemdar, “Bizim belediyecilik anlayışımız insanın her gününde sevincinde ve üzüntüsünde yanında olmaktır. Çiftçimizin, üreticimizin, sanayicimizin, turizmcimizin ve toplumumuzun her kesimiyle kucaklaşıp, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Yeni dönemde şehrimizin tamamında sizlere kaliteli bir yaşam ortamı hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız. Ben inanıyorum ki Doğantepe 31 Mart’ta sandıkları patlatarak Geyve’den en güçlü desteği verecektir. Bizleri böylesine güzel bir akşamda bu coşkuyla ağırladığınız hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR