Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 12:13

Yusuf Alemdar “Şehrimizin kültürel çeşitliliğine zenginlik katan herkes başımızın tacıdır

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Pamukova’da Öz Gümüşhane Kelkitliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Alemdar, “Şehrimizin kültürel dokusuna ve toplumumuzun bir arada yaşama kültürüne önemli katkılar sunan derneklerimizle iş birliğimizi sürdüreceğiz. Şehrimizin dört bir yanında kültürel çeşitliliğe zenginlik katan herkes başımızın tacıdır” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Pamukova’da kısa süre önce faaliyete başlayan Öz Gümüşhane Kelkitliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Murat Uçar ve yönetimi tarafından karşılanan Alemdar’a, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, MHP Pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Bayram ve vatandaşlar eşlik etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 19:33
Yusuf Alemdar “Şehrimizin kültürel çeşitliliğine zenginlik katan herkes başımızın tacıdır

Bu emaneti layıkıyla taşıyacağız

Pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Pamukova’mız için yola çıktık. Bizlere verilen emaneti layıkıyla taşımak için tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Yusuf başkanımla beraber Pamukova’da güzel işler yapacağız” dedi.

Gerçek belediyecilik anlayışı

Sakarya Milletvekili Murat Kaya, “Cumhur İttifakı olarak hem şehrimizde hem de ülkemizde büyük bir ivme yakaladık. Şimdi ise yeni dönem için tıpkı Cumhur İttifakı gibi şehrimizin tüm kesimleriyle bir olma, birlik olma vaktidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimize ve ilçelerimize belediyecilik anlamında çok önemli hizmetler kazandıracağız. Sakaryamız, ilçelerimiz iyi bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir. 94 ruhuyla devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart seçimleri sonrasında hizmetler, eser ve yatırımları hızla sürecek” dedi.

STK’larımıza yönelik duyarlı bir politika hedefliyoruz

Konuşmasında kültürel çeşitliliğe vurgu yapan Alemdar, “Sakarya’mız onlarca farklı kültüre ev sahipliği yapıyor. Bu kültürlerin bir arada kardeşçe yaşamasının yanı sıra değerlerini kaybetmeden ileriye taşımaları bizler için ayrı bir önem veriyoruz. Yeni dönemde sivil toplum kuruluşlarımızı güçlendirme ve koruma hedefinden taviz vermeden, bu kuruluşlarımıza yönelik duyarlı bir politika hedefliyoruz. Sizler şehrimizin kültürel dokusuna ve toplumumuzun bir arada yaşama kültürüne önemli katkılar sunuyorsunuz. İnşallah bizler de yanınızda olacak ve sizlerin dertleriyle dertleneceğiz” ifadelerini kullandı.

Kültürel çeşitlilik zenginliğimizdir

Pamukova’da kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Öz Gümüşhane Kelkitliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Adayı Alemdar, “Şehrimizin dört bir yanında kültürel çeşitliliğe zenginlik katan herkes başımızın tacıdır. Farklı coğrafya ve şehirlerden gelip Sakarya’da yaşamını kuran kardeşlerimizle birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR