Fısıltı HABERLERİ
HV
04 MAYIS Cumartesi 04:45

ZEKİNE KARAKÖCEK, “HEYBE”SİNİ ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTURDU.

Aşk, Romantizm ve Duyguların Şairi Zekine KARAKÖCEK, yıllardır yazdığı şiirleri bir kitapta toplayarak Şiirseverlerin beğenisine sundu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 05-03-2023 15:12   Güncelleme : 05-03-2023 17:49
ZEKİNE KARAKÖCEK,  “HEYBE”SİNİ ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTURDU.

TUNÇ Yayınlarından çıkan “HEYBE” isimli 184 sayfalık kitapta yüz Şiir bulunuyor. Daha önce değişik Şairlerin kitaplarında onlarca şiirini gördüğümüz Şairin ilk kitabı seçkin kitabevlerinde ve İnternet sitelerinde satışa sunuldu. Şairin özellikle duygularının kabardığı anlarda yazdığı bazı şiirler oldukça beğeni topluyor. 

Zekine KARAKÖCEK KİMDİR

21 Nisan 1967 tarihinde Sivas’ın Divriği İlçesi Ovacık köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Esenler cumhuriyet ilkokulunda okuyan ancak daha sonraları yaşam mücadeleleri nedeni ile örgün okuma şansı bulamayan Şair, ortaokul ve liseyi açıköğretim programlarında tamamlamıştır. Küçük yaştan beri süregelen yazma isteğini duygu yüklü kelimelerle kağıda dökmüştür.
Kendisini küçük küçük dörtlükler yazarken çok mutlu hisseden Şair,  şu günlerde HEYBE adlı kitabını Şiir severler ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Zekine KARAKÖCEK satışa çıkan kitabı ile ilgili olarak “Her birini çocuğum gibi gördüğüm, her satırını ayrı ayrı işlediğim Şiirlerimi, her yaştan Şiir severler ile buluşturmama vesile olan TUNÇ yayıncılık Ahmet TUNÇYILDIZ’a emek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. 
SONSUZLUK BAĞI ŞİİRLER-2 adlı ANTOLOJİ kitabında 10 şiirimle yer aldığım ve her halükarda benden desteğini, yardımını hiç esirgemeyen üstadım rahmetli hocam Ali BALYEMEZ’i saygıyla anıyor, kendisine Allahtan rahmet diliyorum” dedi.  

Bizden size tavsiye Tükenmeden alın.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR