Çaykara Başkan Adayı Hasan Özer: "Öncelikli hedeflerimiz arasında altyapıyı güçlendirmek var"

İYİ Parti Trabzon Çaykara Belediye Başkan Adayı olan başarılı iş insanı Hasan Özer, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler Seçimi öncesinde halkın ilgisiyle karşılanıyor ve gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SİYASET - 25-03-2024 15:36

Çaykara Başkan Adayı Hasan Özer:

"Çaykara'yı birlikte büyütmek için yola çıktık! Sizlerle birlikte şehrimizi daha da güzelleştireceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz" diyen Özer, şehrin gelişimine ve halkın refahına katkı sağlamak adına kararlı bir duruş sergiliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden Özer, gittiği her yerde halkın sıcak ilgisiyle karşılanıyor. Halkla birebir temas halinde olan başkan adayı; vatandaşın talep ve beklentilerini dinleyerek, çözüm odaklı projelerini paylaştı.

İlçenin altyapısından sosyal alanlara, eğitimden kültüre kadar geniş bir yelpazedeki konularda projelerini halkla paylaşan Özer; ilçenin her kesiminin ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım sergiliyor.

Çaykara'nın potansiyelini en üst seviyede kullanarak şehrin kalkınması ve refahının artırılması için çaba harcayacağını belirten Özer, "Öncelikli hedeflerimiz arasında altyapıyı güçlendirmek, eğitim ve kültür alanlarında yatırımlar yapmak, çevre dostu projeleri hayata geçirmek bulunuyor. Doğup büyüdüğüm Çaykara'mızın, ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirmek için yerel işletmeleri desteklemeyi ve istihdamı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Ziyaretler esnasında vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanırken; şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimsediğini ifade eden Özer; halkın desteğiyle birlikte ilçeyi daha yaşanabilir, daha güzel bir hale getirmek için azimle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Başkan Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

27-04-2024 - SİYASET

İZMİR’DE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA   YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İZMİR’DE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA YÖNELİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

27-04-2024 - SİYASET