Tek Kasap Dükkanı Sapanca'da hizmete girdi

Tek Kasap, Sapanca'da lezzetli ve sağlıklı et ürünleri sunmak için kapılarını açtı.

GÜNCEL - 11-03-2024 16:22

Tek Kasap Dükkanı Sapanca'da hizmete girdi

Sapanca Çayiçi Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde açılan Tek Kasap Dükkanının açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Açılışa Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Levent Büyükdemir; AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Dr. Recai Çapoğlu; AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu ile birlikte yönetimi; AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Adapazarı Kontejan Belediye Meclis Üyesi Adayı ve SATSO Meclis Üyesi Behlül Bayrak; SATSO Meclis Üyesi Adem Bilgen; AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Üyeleri; AK Parti Sapanca Belediyesi Kontenjan Meclis Üyesi Adayı Oya Arapoğlu'nun yanı sıra işyeri sahibi Tekin & Seher Solmaz çiftinin ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Levent Büyükdemir, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu Ve AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Dr. Recai Çapoğlu, AK Parti Sapanca Belediyesi Kontenjan Meclis Üyesi Adayı Oya Arapoğlu ve İlçe Kadın Kolları Üyeleri ve işyeri sahipleri birlikte kesti.

Başkan Büyükdemir hayırlı olsun dileklerini iletti
Açılışta konuşma yapan Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Levent Büyükdemir, Tek Kasap Dükkanının Sakarya'ya ve Sapanca'ya hayırlı olmasını diledi. Büyükdemir, “Bugün kıymetli Tekin Solmaz kardeşimizin yeni iş yerinin açılışı için bir aradayız. Açılan iş yerinin odamıza, Sakarya'mıza ve Sapancalı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah, hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin” dedi.
"Halka güzel lezzetler sunacağız"
Tek Kasap Dükkanının işletmecisi Tekin Solmaz ise, halka güzel ve sağlıklı lezzetler sunmayı planladıklarını söyledi. Solmaz, “Halkımıza güzel hizmetler vermeyi, güzel ve sağlıklı lezzetler sunmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı işyerimize lezzetli etler almaya davet ediyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Özel Açılım Okulları'ndan Sanat, Bilim ve Kültür Şöleni: Agora AVM'de sergiyle açıldı!

Özel Açılım Okulları'ndan Sanat, Bilim ve Kültür Şöleni: Agora AVM'de sergiyle açıldı!

25-04-2024 - GÜNCEL

BİMUD’dan Sakaryalı belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyareti

BİMUD’dan Sakaryalı belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyareti

25-04-2024 - GÜNCEL