Fısıltı HABERLERİ
HV
25 NİSAN Perşembe 14:55

AK PARTİNİN DÜŞMANI YİNE AK PARTİDİR.

İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
İbrahim Erdem Karabulut. Gazateci- Yazar TV Proğ
Giriş Tarihi : 14-09-2022 09:42

AK PARTİNİN DÜŞMANI YİNE AK PARTİDİR.      

Türk siyasi hayatına kurulup girdiği günden günümüze kadar bütün seçimleri ipi göğüsleyerek açık ara kazanan AK Parti dünya tarihinde kırılması zor bir rekora imza atan parti olarak hayatımıza yön vermeye devam etmektedir.

Son dönemlerde dünyayı kasıp kavuran Covit 19 Coronavirus, Rusya-Ukrayna savaşı, ABD Başkanı Joe Biden' in açık bir dille Erdoğan ile savaş sürdüreceğini söyleyerek döviz müdahaleleri, ekonomik yaptırımlar, Güneydoğu sınırlarımızda oynadığı oyun, kukla olarak kullandığı Yunanistan adalar işgali gibi bütün olumsuzlukları göğüslemeyi başaran Başkanlık sistemi hala ülkenin birinci partisi olarak ayakta durması ülkemizde ve dünyada şaşkınlıkla izleniyor.  

Yirmi yıldır iktidarı elinde tutan ülkemizin ve dünyanın en tecrübeli siyasetçisi ve devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümet olarak devraldığı Türkiye'de ekonomi çökmüş, bankalarının içi boşaltılmış, IMF'ye mahkum edilmiş, dış ve iç borçlardan kıvranan bir ülkeyi alıp günümüz Türkiye'sine taşıması ABD ve AB ülkelerini adeta çılgına çevirmiştir.  

Bunun nedeni ise sağlık sisteminde yapılan köklü değişimler, turizm sektöründe rekorlar kırmak, uluslararası hava taşımacılığında bir numara olmak, Boğazları köprüler-Avrasya tüneli-Marmaray ile birleştirmek, Çanakkale boğazının bir gerdanlıkla süslenmesi, sanayide ihracat rekorları kırmak, oto yolların Anadolu içlerine kadar duble yollara geçilmesi de değildir.  

Kıbrıs'ta, Libya'da, Afganistan'da, Suriye'de, Irak'ta Karabağ'da Türk Askerinin oyun bozuculuğu, Sınır ötesi Fırat kalkanı gibi operasyonlarla ABD ve AB başta olmak üzere İsrail destekli bir Kürt devleti kurma hayallerini boşa çıkarmamızda değildir.  

Türkiye olarak Bosna'da, Katar'da, Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da, Pakistan'da, kurduğumuz Askeri üslerde değildir.  

Dünya devletleri içerisinde yaklaşık 800 Askeri üssü bulunan, dünyadaki bütün açık denizlerde savaş gemileri ve denizaltıları ile dolaşan, başta uçak sanayii olmak üzere neredeyse bütün dünyaya savunma ve taarruz silahları satarak askeri alanda dünyayı parselleyen ABD'nin ürettiğimiz Siha ve İha başta olmak üzere taarruz helikopterlerini başka ülkelere satmamız Coe Biden'in ayağına değil nasırına basmamıza neden olmuştur.
 
Türkiye'ye dolayısıyla Erdoğan'a düşman olmalarının en önemli nedenleri arasında gelen savunma sanayiinde AB ve ABD ülkelerine muhtaç olmaktan çıkmamız hatta ürettiğimiz savunma sanayii envanterleri ile artık bu pazarın ortakları arasına girmemizi sindirememeleridir.  

Türkiye artık oyun kurucu olduğunu her alanda göstermeye başlamıştır.  

Buna artık ne AB ne ABD mani olamayacaktır.  

Cumhur ittifakı 2023- 2071 hedeflerine doğru Türk halkına söz verdiği gibi üstlendiği bu misyonu taşımaya kararlıdır. Bunun için Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün kararlılığını ortaya koyarak adeta dünyaya haykırarak "topunuz birden gelin, dünya beşten büyüktür" diyerek göstermiştir.  

Türk milleti olarak seçmenin %50 dilimi bunu net olarak anlamış Cumhur ittifakına desteğini bütün seçimlerde göstermiştir.  

ABD'nin Yunanistan içerisine "adeta tavşana kaç tazıya tut" olarak bildiğimiz kumpası bize ait olan Ege denizindeki işgali Yunanistan'ın sırtını okşaması niyetini açıkça ortaya koymaktadır.  

Ne ABD ne AB nede ülkemizde kurulan sinsi ittifaklar olmak üzere AK Parti içerisine çöreklenmiş haramzadeler, çeteler, faiz lobileri, liyakatsiz bürokratlar, ihale takipçileri, atama komisyoncuları tam bağımsız Türkiye için Cumhur ittifakının önünü asla kesemeyecektir.  

Dünya ekonomik krizi konuşurken AK parti içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan gölgesinde siyaset yaparak isim yapanlar kerameti kendinden bilip TV ekranlarında AK parti için kurulan bütün tuzaklardan daha çok tuzak olan Türkiye'de ekonomik kriz yoktur, Türkiye 2002 yılındaki alım gücünden daha iyi durumdadır ifadeleriyle adeta AK partiye AK parti içerisinde düşmanlık yapmalarıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gittiği bu kutlu yolda zarar veremeyecektir.  

İBB seçimlerinde Binali Yıldırım gibi siyasi deneyimi dünyaca bilinen aday yerine tecrübe ve deneyimi hiç olmayan Ekrem İmamoğlu'nu tercih etmesi işte bu söylemleri gerçekleştiren liyakatsiz AK parti içerisindeki tutarsız siyasetçilerdir.  

Türk milleti siyasette kimi nerede nasıl sandığa gömeceğini bilecek kadar siyaseti yakından takip etmektedir.  

AK Partiyi İBB seçimlerinde ders almamış görüntüsünü sergilediğini anladığı zaman tıpkı DSP-DYP-ANAP gibi partileri siyasi tarihten silerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ise %80 ile seçip, ittifakı destekleyen MHP yi AK Parti seviyesine çıkarabilecek bir siyasi bilgiye sahip olan milletimizin olduğu unutulmamalıdır.   

AK Partinin sıklıkla suçlandığı beşli çete, ihaleler, yokluk, yoksulluk suçlamaları dahil olmak üzere, hiçbir ülke, ittifak AK parti içerisinde liyakatsiz kişilerin yaptığı açıklamalarla verdiği zarar kadar zarar vermemektedir.  

AK partinin en tehlikeli düşmanı yine AK partinin kendisidir.

İbrahim Erdem Karabulut

YORUMLAR