Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 16:07

KİŞİSEL GELİŞİM VE FARKINDALIK İÇİN OKUNMASI GEREKEN KİTAPLAR !

Fatma Nur Özcan ( YAZAR )
Fatma Nur Özcan ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 04-03-2023 11:26

KİŞİSEL GELİŞİM VE FARKINDALIK İÇİN OKUNMASI GEREKEN KİTAPLAR !

Burada okunması gereken kitapları 3 seri halinde yayınlayacağım ve her kitap hakkında fikir sahibi olmanız açısından kısaca içeriğe dair bilgiler veriyor olacağım .

İnşallah zevkle okursunuz .

  1. Seri ;
  • Jules Payot  İrade Terbiyesi

Bu kitapta zihnimizi nasıl eğitebileceğimize ve tembellikten nasıl arınabileceğimize dair yöntemlerden bahsediyor. İrade kontrolü ile daha sağlıklı bir zihin ve hayatın bizleri beklediğine  değiniyor.

  • Timothy A. Pychyl  Prokrastineyşın

Başlamamız gereken işleri sürekli olarak erteleme , savsaklama ve asıl yapılması gerekenden sürekli uzaklaşarak farkı şeylere yönelmenin sadece zaman kaybı olduğunu mutluluğun ve huzurun  asıl yapılması gereken işi hallettiğimizde olacağına değiniyor. Savsaklama üzerine çözüm önerileri sunan değerli bir eser .

  •  Grigory Petrov  Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Finlandiya’nın kuruluşunu , bataklık ve harabe bir vaziyette iken beyaz zambaklar ülkesine dönüşümünü konu edinen bir eser . Kitap bizlere çabanın insana kattıklarını anlatıyor bir nevi .

  • Can Hikmet Değirmenci  Stresle Başa Çıkmanın Yolları

Stres malesef çağımızın ciddi sorunlarından biri  olmuş durumda her an yanımızda ve kontrol edilmediğinde hayatımızı zindan ediyor. Bu kitap bizlere stres ile baş etmeye dair önerilerde bulunuyor ve uygulandığı taktirde olumlu sonuçlar alınacaktır inşallah .

  • Mehmet Dinç Bırakma Kendini

Bazı kitaplar hiç açıklamaya dahi gerek duymaz ismi ile izah eder zaten kendini , bu kitap ve üst kısımda bahsettiğim bir çok kitap tam olarak öyle. Bu eser umudu yitirmemek adına anlamlı ve hissiyat ile yüklü.

  • A. Ali Ural Resimde Görünmeyen

Bu kitabı okurken kendi adıma konuşacak olursam zevkle bitirdiğim ve iyiki okumuşum dediğim eğlenceli ve bir okadar da bilgi yüklü kıymetli bir kitap .Sizlerde okuduktan sonra iyiki okumuşum diyeceksiniz inşallah.

YORUMLAR