Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:06

KOŞUN ŞENLİK VAR...

Nesibe TÜKEL ( YAZAR )
Nesibe TÜKEL ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 22-06-2023 11:07

KOŞUN ŞENLİK VAR...

   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından sessizliğini bozdu.     

   Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında gazeteci Uğur Dündar, Alişar Delek, İsmail Saymaz ve İpek Özbey’in sorularını.  yanıtladı.
 
"Anket firmaları kazanacağımızı söylüyordu, biz de kazanacağımıza inanıyorduk" diye konuştu. CHP lideri, yeniden aday olup olmayacağı sorusuna ise "Aday olup olmamanın hiçbir önemi yok. Ben gidip de adayım demem" sözleriyle yanıt verdi.

   Gene aynı bahaneler ile başarısızlığa yada başarısızlığına bir kulp bulmuş gözüküyor. 
Anketörler...
Milletvekilleri...
İl ve ilçe komisyonları...
Seçmenler hiç ama hiç iyi çalışmamışlar, çalışan sadece ve sadece...
 
   Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz dönemde TBMM'de düzenlediği bir basın toplantısı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret ederek Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 

"Yenmiş seni, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş" 
sözleriyle yüklenmişti. Görünen o ki CHP'nin akıl adamlarının ve akil abilerinin söylediklerinin hiç birisi Sayın Kılıçdaroğlu'nun kulağına gelmemiş. Yada görmedim, duymadım, bilmiyorum replikleri içerisinde.

Oysa partisinin tüm ağır toplarının hem fikir olduğu bir konu vardı ve bunları yandaş kanallarında açık yürek ve yüksek sesle söylemekten imtina etmiyorlardı.
 
Diğer yandan Ceza hukukçusu Ersan Şen, Kılıçdaroğlu güzellemesi yapanlara ise katıldığı bir canlı yayın programında sert tepki göstermişti. Şen, 

"Meclis'i kaybetmişsin, Cumhurbaşkanlığı'nı kaybetmişsin... Ne anlatıyorsun sen? Hangi hikayeden bahsediyorsun? Neyi yumuşatmaya çalışıyorsun? Geçin bunları. Artık uyanın ya" dedi.
 
   Görünen o ki bir önceki yazımızda olduğu gibi Kılıçdaroğlu BU SEÇİMİ SAYMEYOZ!! demekte ısrarlı.
  Görelim bakalım zaman ne gösterecek.

Sağlık ve afiyet ile
Nesibe Tükel

YORUMLAR