Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 21:59

SAPKIN ÖRGÜTLERLE MÜCADELE

Mesut BALYEMEZ  ( YAZAR )
Mesut BALYEMEZ ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 25-09-2023 16:18

SAPKIN ÖRGÜTLERLE MÜCADELE

Bütün legal ve illegal örgütler önce ufak adımlarla ve birbirinden küçük görüş farklılıklarıyla temel bir yapı oluştururlar.
Daha sonra doğruya yakın gibi yürürken birden sinsice farklılaşırlar ve kendisine tabii olan insanları da farklılaştırırlar.
Şeytanın adımları da buna benzer o da adımlarını küçük küçük atar.
Şeytan bazı insanların benzettiği gibi dirgen çatalıyla, sivri boynuzlar ve keçi ayağıyla fiziki olarak doğrudan doğruya bir insanın karşısına çikip onu saptırmaz.
Kalbine ve beynine atmış olduğu küçük ayrıntılardan yararlanır.
Vesveseler, virüsler ve mikroplar gibi sezilmeden çatlaklardan ve bulabildiği sızıntılardan insanın kalbine, beynine ve ruhuna fısıltılarla şüphelerle yavaş yavaş iner.
Aynen kanser gibi, virüs gibi. 
Sessiz, hissedilmeden, fark edilmeden vücudun her tarafına yayılmaya başlar. 
İşin felsefi yönünü yanlışını Kur'an'in gerçek ölçüleri ve terazisi ile ölçerek sapkınlıkları ortaya konulmazsa, Örgüt gittikçe kur'an'ı kendisine maske yaparak kuvvetlenir, kökleşir kalbe ve beyne yerleşir.
Fetö ve diğer örgütlerin hepsi kur'andaki salim ve duru ayetlerle ölçülmeden, Kur'an'a göre sapkınlıkları ortaya konmadan, yani felsefeleri yıkılmadan, örgütlerini, illegal yapilanmalarını çökertemezsiniz. 
Bu bütün sapkın örgütlenmeler için  uygulanması gereken, Kur'an endazesi ve terazisi ile yapılması gereken doğru ölçüm şeklidir ve yanlış fikirleri inanışları çürütülebilir,
İşe buradan başlamak lazım. 
Çoğunluğu itibariyla doğru kur‘an anlayışı olmayan bugünkü toplum, maalesef sapkınların her türlü yanlışını; takiyyelerle yaptığı sapkınlıkları görmeyerek adeta Hipnozlanmış, narkozlanmış, gibi yanlışları doğru zannederek peşlerinden koyun sürüsü gibi gider.
Çamurun içine bulanırlar.
Onu misk-î amber zannederek yüzüne gözüne sürer ve ona sarılırlar. 
Hani derler ya Domuz pislikte yaşar ama halinden memnundur diye.
Fetö ve benzeri örgütler Taha süresinde anlatıldığı gibi (firavun kendi halkını etrafındaki sihirbazlarla , uzun yıllar ahmaklaştırdı, sindirdi ve ben allah'ım dedi, onların erkek evlatlarını senelerce katledip kızlarını köle yaptı) etrafına topladıkları masum insanları kendilerine hiçbir tepki veremez halde kandırır, korkutur ve sindirerek etkisi altına alır sonrasında onları yapacağı pis işlerde kullanır.
Kandırılan güruh, ta ki cehennemde yüce allah'in terazisi ile nerede nasıl sapıttığını anlar ama iş işten geçmiş olur. 
Siz siz olun Allahın ipini bırakıp, kulların ipine tutunmayın.

Mesut BALYEMEZ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR