Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:47

SESSİZ ÖLÜM SÜLEYMAN ÖZIŞIK

DENİZAY BÜYÜKDAĞ KONUK ( YAZAR )
DENİZAY BÜYÜKDAĞ KONUK ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 07-08-2023 11:31

SESSİZ ÖLÜM

SÜLEYMAN ÖZIŞIK

Doğru hatırlıyorsam 2017 yılıydı, İnternet Haber ile tanışma hikâyem. Okuldan sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın paylaşımı ile tanımıştım bu siteyi. Daha sonra sıkı takipçisi oldum. Çünkü hepimiz biliyoruz ki medya genelde muhafazakârları sevmez. Gerçek gündem yerine sahte magazinler ile zihinleri bulandırır. Türkiye Gazetesi ve manevi değerlere önem veren bir iki site dışında haber takibi yapmayı sevmiyordum.

Ama ne zaman İnternet Haber ile tanıştım; o zaman gerçek gündemden de haberim oldu. Zaten o kadar kaliteli bir yazar kadrosu var ki her gün mutlaka bir iki yazı okurdum. Amaaaaa en çok takip ettiğim ve yazılarını büyük bir heyecan ile okuduğum kişi Süleyman Özışık’tı.

Masum ve dik duruşu onu, inandığı değerleri ve davasında yalnız bırakan yoldaşlarına sergilediği en anlamlı haliydi. Kin, nefret ve öfke yerine vakarını korumayı tercih eder, ardına bakmadan gitmesini bilirdi.

Hiçbir zaman oturduğu koltuğa yapışan biri olmadı.

Bir zamanlar pazar kahvaltılarımın vazgeçilmez açıkoturum programlarını izlemekten büyük keyif alırdım. Konuşması ve samimiyeti o program hiç bitmesin dedirtirdi. Yazılarının çoğunu okurdum. O kadar haklı serzenişleri vardı ki; onu ancak bugünden sonra anlayacağız.

Hani meşhur bir atasözümüz var: “Kel ölünce sırma saçlı olur, kör ölünce badem gözlü olur.”

İşte Süleyman Özışık 30 yıla yakın gazetecilik hayatında görmediği ilgi, itibar ve sevgiyi bugünden sonra görecek çünkü o artık aramızda değil.

Şubat 2023 tarihinde “Süleyman Özışık, sen kansersin.” diye yüzüne hastalığı söylenen kıymetli yazar 5 Ağustos 2023 gününün ilk saatlerinde o ışık saçan gözlerini hayata yumdu.

Abi kardeş olarak güçlerini birleştirip 30 yıla yakın medyada ses getiren bu ikilinin kardeşi yok artık. Ama bizler biliyoruz ki iyiler asla unutulmaz çünkü iyilik erdemi, unutulmayan tek kavram.

Bizler de Süleyman Özışık’ı unutmayacağız.

Yıllar önce lösemi olan Murat Göğebakan için kaleme aldığı yazının bir gün kendisini bulacağını bilmiyordu. O yazıyı muhakkak okumanızı öneririm. Linkini aşağıya bırakıyorum. https://www.internethaber.com/ben-sana-taptigimi-hatirlamiyorum-1224580y.htm

Bugün aramızdan ayrılan değerli meslektaşımız Süleyman Özışık’a Rabbim’den rahmet, başta kıymetli ağabeyi Hadi Özışık ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Mekânın cennet olsun Süleyman Özışık.

YORUMLAR