Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 18:56
1 Advert

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. Yıl Dönümü Düzenlenen Programla Kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesinde resim sergisi ve anma programı düzenlendi.

gundem
Giriş Tarihi : 18-03-2023 16:35
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. Yıl Dönümü Düzenlenen Programla Kutlandı.

Vali Vekili Ersin Emiroğlu, Garnizon Komutanı Rüştü Topçu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak, Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Erol Demir, İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, il protokolü, öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katıldığı programda öncelikle Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu 9. Sınıf Öğrencisi Hafız Muhammed Raşit Çetin tarafından depremde yitirdiğimiz deprem şehitlerimiz ve bu yurdu savunurken toprağa düşmüş tüm şehitlerimiz için Kur’an Tilaveti okundu.

Okul Müdür Vekili Hafize Eren Can’ın açılış konuşmasının ardından salon programında Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı "Meçhul Asker” temalı tiyatral perde gösterimi gerçekleştirildi.  

İlimiz genelinde ilk kez 18 Mart Çanakkale Zaferi yıl dönümü programında uygulanan tiyatral perde gösterimi büyük beğeni topladı. 108 yıl önceki büyük zaferin duygusunu en güzel şekilde aktaran okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri başarılı program sonunda protokol üyeleri ve salonu dolduran davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Program; Vali Vekili Ersin Emiroğlu, protokol üyeleri ve gazilerimizin programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerle toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR