BAŞKANLIK YARIŞI

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (SESOB) 41. Olağan Genel Kurulu, SerdivanŞehr-i Mahal’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Başkanlık yarışında; Muzaffer Kabacan, Ali Bektaş ve Onur Özkan yer aldı. Divan başkanlığını TESK Başkan vekili ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı (TFF) Halil İbrahim Balcı’nın üstlendiği genel kurulda Başkan Balcı kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Genel Kurulun Sakarya ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Balcı, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in mesajını okudu.

FAALİYET RAPORLARI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından; faaliyet ve denetim raporları ile bilanço ibraz edildi. Dilek ve temennilerin ardından SESOB Başkan adaylarına söz verildi. Ali Bektaş’ın ardından konuşan SESOB Başkan adayı Muzaffer Kabacan, seçimlerin hayırlar getirmesini dileyerek ilk olarak Anneler Günü’nü tebrik ederek konuşmasını gerçekleştirdi.

HEDEF, BİRLİKTELİK

Kabacan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bugün 35 yılın en önemli seçimini yapıyoruz. Kıymetli Hasan Alişan başkan ömrünün yarısını bu teşkilata verdi, kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Daha önce çok güzel bir birliktelik vardı, herkes bu birliğe gıpta ile bakardı. Tabi artık o yıllar geride kaldı. Bundan sonraki hedef bu birlikteliği yeniden sağlamak olacaktır. Bu seçim esnafımızın kaderini belirleyecek. Yapacağımız çok iş var. Yolumuz uzun,işimiz çok.