Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:16

Abdullah Atmaca avukatlık ruhsatını aldı

Demir Atmaca hukuk bürosu bünyesinde çalışan ve aynı zamanda ortaklarından olan Abdullah Atmaca, ruhsatnamesini düzenlenen törenle Sakarya Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız’dan aldı.

YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 10:47
Abdullah Atmaca avukatlık ruhsatını aldı

Avukatlık ruhsatnamesini Başkan Yıldız’dan aldı

Demir Atmaca hukuk bürosu bünyesinde çalışan ve aynı zamanda ortaklarından olan Abdullah Atmaca, Sakarya Barosunda düzenlenen törenle avukatlık ruhsatnamesini eline aldı. Stajını Sakarya’nın tanınmış avukatlarından; Yavuz Atmaca’nın yanında yapan genç Avukat Abdullah Atmaca; Avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız’dan aldı.

Demir Atmaca Hukuk Bürosu'nda göreve başladı

Sakarya Barosu’nda düzenlenen törene; Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, Sakarya barosuna kayıtlı avukatlar, Abdullah Atmaca’nın babası Ali Atmaca, annesi Melek Atmaca, Sakarya Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı olan Mehmet Demir ve Atmaca ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı. Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, genç avukata “başarılarının devamını diliyorum” diyerek ruhsatnamesini teslim etti.

Genç Avukat Abdullah Atmaca, ortağı Avukat Anıl Demir ile birlikte Demir Atmaca Hukuk Bürosu'nda göreve başladı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR