Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:44

ADA BİKE 54 Derneği Hafta sonunu Sapanca, Kumbaz, Seka Park, Ormanya ve Eşme Sahil Turu düzenledi.

Ada Bike 54 Derneği Başkanı, Yavuz Akova Hafta sonunu Sapanca, Kumbaz, Seka Park, Ormanya ve Eşme Sahil göl Turunu Dernek üyeleri ile Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birincinin Katılımı ile gerçekleştirdi. AdaBike54 olarak, Sağlıklı ve hareketli yaşama öncülük ederek "hareketlilik" kavramını bisiklet aracılığı ile toplumun her kesimine yaymayı amaçlıyoruz.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 13-11-2023 13:16   Güncelleme : 13-11-2023 13:45
ADA BİKE 54 Derneği Hafta sonunu Sapanca, Kumbaz, Seka Park, Ormanya ve Eşme Sahil Turu düzenledi.

Başkan Akova, Adabike54 derneği üyeleri ile birlikte Sakarya Kent Park Değirmen Kafe'de buluşarak  Sapanca, Kumbaz, Seka Park, Ormanya ve Eşme Sahil Turu düzenledi.

Tura katılanlar arasında, Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sayın Sabahattin Birinci, Dernek üyelerinden, Kemallettin Aksakal, Kerem Aracı, Oktay Kavakçı ile birlikte Sonbahar turu katıldılar.

 

Başkan Akova, Kaliteli bir yaşam standartı sağlamanın en önemli ve öncelikli koşulu sağlıklı olmaktan geçiyor. Sağlıklı yaşamın önündeki en büyük engellerden biri ise hareketsizlik. İçerisinde bulunduğumuz çağın getirdiği sonuçlar ve yoğun kentleşme, günümüzde hareketsizliğin giderek artan bir sorun haline gelmesine yol açıyor.

Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci, Sapanca Sahilinde yer alan Emniyet Bahçesinde Çay ve kahve molası esnasında, Sapanca'lı Bisiklet severler ile hoş sohbet ettiler..

Çocuklardan gençlere ve kadınlara kadar 7’den 70’e her yaştan insana hitap eden eğitim, etkinlik ve uygulamalar gerçekleştiren ADA BİKE54 , toplumun algısında sağlık denince akla hareket, hareket denince akla bisikletin gelmesi için çalışmaya devam ediyor.

Bisiklet tutkunları 7-den  70 sağlık için Bisiklete binilmesi gerektiğinin ifadesi olarak, Bisiklet Sevrler Sapanca Sahilinde Birliktelik pozu verdiler... 

 Başkan Akova,  Göl Turu gezimiz esnasında, Kartepe Belediyesi ile KAMADER ortaklığında düzenlenen Uluslararası Sazan Balığı Tutma Yarışması etkinliği yapan KAMADER  Başkanı Engin Uztürk ve yöneticileri ile birliktete olmanın onur ve mutluluğunu ifade ederek başarılar diledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR