Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:56

Adem Şener Hoca Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi Ziyaret Etti, ADEM ŞENER HOCA KİMDİR ?

Sakarya'nın Sevilen Hocalarından olan Adem Hoca yılların eskitemediği dostu olan Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi ziyaret ederek, eskileri yad ettiler. ADEM ŞENER HOCA KİMDİR ? 12 Mart 1997 Tarihinde Mahmut efendi Hazretleri "Adem Seni Seçtiler" ifadelerini kullanıp İstanbul'dan alıp Sakarya ilinde bulunun Mekke Mescidine getirip bu benim vekilimdir diye buyurdu, Şener O tarihten bu yana Sakarya'da Vekillik faaliyetlerini yürütmektedir. 1965 yılında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi, İbrahimağa Çiftliği köyünde doğdu. 1983 yılında Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. İŞTE O AYRINTILAR..

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 07-03-2024 17:11   Güncelleme : 07-03-2024 17:57
Adem Şener Hoca Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi Ziyaret Etti, ADEM ŞENER HOCA KİMDİR ?

 

Aynı Zamanda Yazar olan Adem Şener Hoca Evlilik Rehberi serisi ile gündeme oturdu.

Şener, Evlilik, Hz. Adem (aleyhisselamdan)'dan günümüze kadar devam eden, cennete de devam edecek olan fıtri bir ibadettir. Nikah (evlilik), daha önce birbirlerine yabancı olan iki kişiyi, Yine kur'an-ı kerim'in ifadesiyle elbise ile beden gibi uyumlu kılan, birbirlerinin ayıplarını örten, birbirlerini olumsuz etkilere karşı koruyup dostluğa ve samimiyete kavuşturan ciddi bir akittir. Evli ve evlenmeye aday kardeşlerimize rehber olacak bu eser, evlilik hükümlerini, eşlerin birbirleriyle olan münasebetlerini kur'an ve sünnet ışığında anlatmaktadır ifadelerini kullandı.

ADEM ŞENER HOCA KİMDİR ?

1965 yılında Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi, İbrahimağa Çiftliği köyünde doğdu. 1983 yılında Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 1984-1988 yılları arasında İstanbul’da manevi ilimlerde Gönül Kıblesi, Zamanın Kutbu Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri’nden feyiz alırken Arapça ve Dini İlimler üzerine de Şaban Sadoğlu Hoca Efendi’de ihtisas yaptı. 1990-1997 yılları arasında İstanbul’da talebe yetiştirme ve insanlara sohbet faaliyetlerinde bulunan yazar, 1997 yılından itibaren de Adapazarı’nda ilmi çalışmalarına ve sohbet faaliyetlerine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Adem Şener Sürekçioğlu İşhanında Açılan Ada Bike Derneği Başkanı Yavuz Akova ziyaret etti. ardından

MEAX Toptan Bölge Bayisini Ziyaret etti,

Adem Şener Hoca Yeni Açılan Mx Meax Toptan Bölge Bayi Sahipleri Ömer Köroğlu, Ensar Köroğlunu Ziyarett Etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR