Fısıltı HABERLERİ
HV
01 MAYIS Çarşamba 01:01

AGD Sakarya Şube Başkanı Celal AYDIN Blinken'ın Türkiye Ziyareti ile ilgili Basın Açıklaması yaptı.

Başkan Aydın Basın Açıklamalarında şu ifadeleri kullandı, Kıymetli Sakarya halkı, değerli basın mensupları; Filistin’de İsrail tarafından yıllardır süregelen sistematik zulüm ve katliam, 7 Ekim’den itibaren şiddetini artırarak soykırım olarak devam ediyor. Dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor.

gundem
Giriş Tarihi : 03-11-2023 10:02   Güncelleme : 03-11-2023 10:10
AGD Sakarya Şube Başkanı Celal AYDIN Blinken'ın Türkiye Ziyareti ile ilgili Basın Açıklaması yaptı.

Anadolu Gençlik Merkezi(AGD) Sakarya Şube Başkanı Celal AYDIN Blinken'ın Türkiye Ziyareti ile ilgili Basın Açıklaması yaptı.

Çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden her fırsatta vahşetini sergileyen, ibadet etmek isteyenlere karşı namlusunu doğrultan, uluslararası sularda vatandaşlarımızı katleden terörist İsrail, kan ve vahşet saçmaktan başka bir şey yapmamaktadır.

Her fırsatta insan haklarından dem vuran Batı ve Amerika, tüm dünyanın gözleri önünde işlenen İsrail terörizmine hiçbir zaman karşı çıkmamıştır.

Şimdi ise tüm ikiyüzlülükleriyle Filistin’e karşı “insan haklarını ihlal ediyorsunuz, İsrail’e saldırıyı durdurun” çağrısı yapıyorlar.

Bu ikiyüzlülerin en büyüğü, terörist İsrail’in ve siyonizmin uşağı olan ABD, Irak ve Suriye’de olduğu gibi Filistin’de de kirli hesaplar peşindedir.

ABD Dışişleri Bakanı eli kanlı Antony Blinken, ABD’nin Filistin planlarını açıklayarak, Gazze’yi Filistin’in yönetemeyeceğini ve ABD askerlerinin de dahil olduğu çokuluslu bir kontrol gücünün oluşturulması gerektiğini söylemiştir.

“Sadece ABD Bakanı değil, ayrıca bir Yahudi olarak buradayım” diyen ve terörist İsrail’in zulmüne ortaklığı açıkça ifade eden eli kanlı Blinken’in 5 Kasım’da Türkiye’yi ziyaret edeceği bildirildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR