Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 09:27

AĞRI VALİSİ MUSTAFA KOÇ, UYAFA HEYETİNİ KABUL ETTİ

Ağrı Valisi Sayın Mustafa Koç, Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) heyetiyle bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-09-2023 12:10
AĞRI VALİSİ MUSTAFA KOÇ, UYAFA HEYETİNİ KABUL ETTİ

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Özcan Şimşek, UYAFA Genel Sekreteri Dr. İmbat Muğlu ile UYAFA Ağrı İl Temsilcisi Yağız Saraçoğlu yer aldı.


Görüşmede, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirebilmek amacıyla 12 – 17 Eylül tarihlerinde ilimizde yapılacak olan UYAFA AĞRI DAĞI CUP Organizasyonu için protokol imzalandı.


İmzaların atılmasının ardından UYAFA AĞRI DAĞI CUP Organizasyonu için gelinen son durum değerlendirildi.


“Sporun ortak dili yolumuzu aydınlatacak, geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ışık olacaktır”
UYAFA Heyetinden bilgi alan Valimiz Sayın Mustafa Koç, depremin yaralarını sarmak için çaba gösteren UYAFA heyetine teşekkür ederek, “Yaşanan afetlerin çocuklar üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirmek, bu anlamda çocuklara destek olmak için yapılacak organizasyon çok anlamlı ve değerli. Evlatlarımızın mutluluğu için düzenlenecek bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı gururluyuz. UYAFA AĞRI DAĞI CUP’ın amacına uygun en güzel şekilde yapılabilmesi için seferber olacağız. Sporun ortak dili yolumuzu aydınlatacak, geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ışık olacaktır.” dedi.
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) heyeti ise desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR