Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:50

Ahmet Berksoy’un fantezi müzik tarzındaki “Aşk Mahkûmu” 6 Ocak 2023’te müzikseverlerle buluştu.

Söz ve müziği sanatçının kendisine, aranjesi Bahri Bekil’e ait olan “Aşk Mahkûmu”, Ahmet Berksoy’un kendi imzasını taşıyan ilk eseri. “Şarkı söylemenin yaşı yoktur” diyerek, başarılı iş hayatına şarkıcılığı da ekleyen Ahmet Berksoy, söz ve müziği kendisine ait ilk şarkısıyla tüm dijital platformlarda dinleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Klasik Türk müziği eğitimi alan Berksoy, “Aşk Mahkûmu” adını verdiği şarkısıyla, klasik Türk müziği çalışmalarına pop/fantezi müzik çalışmalarıyla da yeni bir boyut kazandırdı. Profesyonel iş hayatının yanı sıra müzik çalışmalarını sürdüren Ahmet Berksoy’un bu ilk şarkısının klibini yönetmen Gökhan Mumcu Kilyos’ta çekti.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 05-01-2023 13:10
Ahmet Berksoy’un fantezi müzik tarzındaki “Aşk Mahkûmu”  6 Ocak 2023’te müzikseverlerle buluştu.

HER ŞEYİYLE BİR “İLK”

“AŞK MAHKÜMU”

 

Uzun yıllardır müzik çalışmalarını sürdüren Ahmet Berksoy, ilk kez bir söz yazarak beste yaptığını belirtiyor. 6 Ocak’ta müzikseverlerin beğenisine sunacağı “Aşk Mahkûmu” için Ahmet Berksoy; “Bir sabah uyandığımda aklıma gelen sözleri kâğıda döktüm. Arabada giderken de besteledim. Hayatımda ilk defa şarkı sözü yazıp besteledim, hiçbir zaman yapamam dediğim bir şeydi şarkı sözü yazmak. Hele ki beste yapmak. Ben bir yorumcuyum. Her zaman söz yazarlarına ve bestecilere büyük saygı duymuşumdur. Bir şarkıyı yaratan onlardır” diyor.

 

Ahmet BERKSOY: 30 Haziran 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesinin tek çocuğudur. Çocukluk yıllarında evlerinin balkonundaki güneş şemsiyesinin borusunu mikrofon olarak kullanıp dışardakilere şarkı söylerdi. Babasının da sesinin güzel olmasından dolayı ailesinin yemekli dost buluşmalarında baba oğul fasıl yaparlardı. Lise sonrası klasik Türk müziği ve şan eğitimi aldı.  Hem müzik dünyasını hem de eğlence hayatını yakından tanıyor, müzik dünyası da onu, çünkü yaklaşık 20 yıl Türkiye’deki birçok ünlü ismin menajerliğini yaptı, konserler düzenledi. 40 yaşından sonra neden yeteneğimi kullanmıyorum ve eğitimini aldığım işi yapmıyorum diyerek Avlu İstanbul ve Büyük Kulüp gibi mekanlarda sahne almaya başladı. Söz yazarı ve sanatçı dostu Nebi Birgi’nin ve hocası besteci Mine Mucur’un da büyük destekleriyle ilk şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Ahmet Berksoy, iki şarkısının daha hazır olduğunu ve yaklaşık iki ayda bir dinleyicileriyle paylaşacağını söylüyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR