Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:11

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünde Cumhuriyet'in Atatürk'ün önderliğinde, olağanüstü fedakârlıklarla elde edilen eşsiz zaferlerle kurulduğunu anımsatan İl Başkanı Tever, “Bugünlere nasıl geldiğimizi asla unutmadan, şanlı tarihimize ve aydınlık geleceğimize sımsıkı sarılmayı sürdüreceğiz. Geçmişle geleceği buluşturan ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayış ve vizyonuyla Cumhuriyet’i daha güçlü kılacak adımları atmayı, yeni ve kalıcı reformları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerine değindi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-10-2023 14:21
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli egemenliğin yegâne güvencesi Cumhuriyet’in ilelebet yaşayacağını belirten Tever; “Cumhuriyet; demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak; kalkınan, bağımsız ve güçlü bir Türkiye idealinden vazgeçmeden çalışmak demektir. 100. yılda bir kez daha idrak etmemiz gereken, bunun ödevimiz ve görevimiz olduğudur” dedi.

Tever mesajına şu sözlerle devam etti; “Cumhuriyet’imiz 100 yaşını doldurdu. Kuruluşu gibi, onu ayakta tutmak; hiç de kolay değildi. Dünya üzerinde, her açıdan stratejik öneme sahip bu toprakları işgalden, halkını esaretten kurtaran ve istikbalini şekillendiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ecdadımızın emaneti başımız üstündedir. Doğru kavramak zorundayız ki; bu emaneti korumak ve ileri taşımanın gereği çok çalışmaktır. Memleketin her köşesine hizmet götürmektir, kalıcı eserler üretmektir. İçeride ve dışarıda birliğimizi, güvenliğimizi tehdit edenlere karşı dimdik durmaktır. Ekonomik, siyasi ve kültürel istiklâlimizi, bizi biz yapan değerlerimizi muhafaza etmektir. ‘Sizin başarınız; Cumhuriyet’in başarısı olacaktır.’ diyen Atatürk’ün altını çizdiği de tam olarak budur.

Bugünlere nasıl geldiğimizi asla unutmadan, şanlı tarihimize ve aydınlık geleceğimize sımsıkı sarılmayı sürdüreceğiz. Geçmişle geleceği buluşturan ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayış ve vizyonuyla Cumhuriyet’i daha güçlü kılacak adımları atmayı, yeni ve kalıcı reformları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canları, kanları pahasına kurtuluş mücadelesi veren ve Cumhuriyet’i bize hediye eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Aziz milletimizin ve tüm Sakaryalı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR