Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:48

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’den, MHP İl Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, beraberindeki heyet ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu kongre süreçlerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Oğuz Alkaş’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Cumhur İttifakı’nın Sakarya’daki uyumuna dikkat çekerek, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-09-2023 10:23
Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’den, MHP İl Başkanlığına Ziyaret

Cumhur İttifakı’nın çalışmalarının herkes tarafından bilindiğini vurgulayan Tever; “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkiye’miz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde reel, kişilikli ve kimlikli politikalarıyla bugün uluslararası arenada artık bir özne haline gelmiştir. Girdiğimiz her siyasi ortamda ve seçimde milletimiz her zaman Cumhur İttifakı’nı hem Sakarya’da hem de ülkemizde destekleyerek yanımızda olmuştur. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Bu teveccüh ve destek için aziz milletimize tekraren şükranlarımızı sunuyoruz.

Milletimiz kimin ne olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını açıkça görüyor ve biliyor. Bizim gündemimiz nettir, bizim gündemimiz daima milletimizin rotasıdır. Son dönemde artan hayat pahalılığının gıdadan kiraya kadar insanımızın günlük hayatını ne şekilde etkilediğini gayet iyi biliyoruz. Dünya, çoğu da yakın çevremizde yaşanan siyasi, ekonomik ve askeri krizlerle boğuştuğu bir dönemden geçiyor. Bu piyasa koşulları için devletimiz kararlı ve sabırlı bir mücadeleyi ortaya koyuyor. Hükümetimiz bir yandan vatandaşımızın refah ve huzurunu artıracak orta vadeli ekonomi programını sunarken bir yandan da depremin yaralarını sarmak için bölgede tam bir seferberlik haliyle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bizler de Cumhur İttifakı bileşenleri olarak şehirlerimizin talep ve beklentilerini el ele, gönül gönüle vererek gidermeye ve çözüm yolları sunmaya devam ediyoruz.

Sakarya için yaptığımız tüm hizmet ve yatırımlarda her zaman uyumlu bir çalışmayı ortaya koyuyoruz. Bu birlik ve beraberlik ruhu ile yerel seçimlere doğru hep birlikte yol alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak Sakarya’daki hedefimiz yine 17-0’dır. Sergileyeceğimiz güçlü dayanışma ve birliktelikle, başta büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm belediyelerimizi yeniden kazanmak arzusundayız. Bunun için çok çalışacak ve gayretli bir çalışmayı ortaya koyacağız” ifadelerine değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, daha güçlü bir Sakarya için Cumhur İttifakı ortaklarıyla birlikte her zaman birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde olduklarını ve aynı uyum içerisinde hiç ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR