Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:09

Ak Partili Meclis Üyesi Arif Akyol tekrar meclis üyesi olabilmek için başvuru yaptı

Erenler Belediye Meclis Üyesi Arif Akyol, tekrar belediye meclis üyesi olabilmek için aday adaylık başvurusunda bulundu. 31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde; aday adaylık yarışları bu kez meclis üyeleri için başladı. Son olarak Erenler Meclisinde gösterdiği üstün başarılı performansıyla adını sıkça duyuran Arif Akyol; tekrar meclis üyesi olmak için başvurusunu yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:59
Ak Partili Meclis Üyesi Arif Akyol tekrar meclis üyesi olabilmek için başvuru yaptı

AK Parti Erenler İlçe Binasında düzenlenen toplantıya; AK Parti Erenler İlçe yönetiminin yanı sıra, Akyol’un ailesi ve sevenleri yoğun katılım sağladı. 2 dönem üst üste meclis üyesi seçilen Akyol, başvuru evraklarını partisinin Erenler ilçe başkanı Ömer Barik’e teslim etti.

Başvurunun ardından açıklama yapan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik; “millete hizmet yolunda aday adaylığı müracaatında bulunan kıymetli dava arkadaşımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Akif Akyol kimdir?

Erenler’de ikamet eden Akif Akyol, fırın işletmecisi. 1970’den bu yana Sakarya’da ikamet ediyor. 2014’te düzenlenen yerel seçimlerde Erenler Belediye Meclis Üyesi seçilen Akyol, 2019 seçimlerinde de tekrar meclis üyesi seçildi. Son olarak 31 Mart 2024 Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR