Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 10:40

AK Parti’nin Sakarya’daki tek kadın aday adayı Semiha Bafralıoğlu Erenler Sakarya’nın şimdiden gözdesi oldu

Aday adaylığı süreci kapsamında çalışmalarına hız kazandıran AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Semiha Bafralıoğlu’nun rotasında Reşitbey köyü ve Çaybaşıyeniköy vardı. Vatandaşla birebir temasta bulunan Bafralıoğlu; “Erenler Sakarya’nın gözdesi olacak” dedi. Çiftin mutlu gününde yanında oldu Seçim çalışmalarıyla Erenler’e ses getiren AK Parti’nin Sakarya’daki tek kadın aday adayı Semiha Bafralıoğlu, sahalara gümbür gümbür indi. Hafta sonu Çaybaşıyeniköy’de düzenlenen düğün cemiyetine katılan aday adayı çiftin en özel gününde mutluluğunu paylaştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 12:06
AK Parti’nin Sakarya’daki tek kadın aday adayı Semiha Bafralıoğlu  Erenler Sakarya’nın şimdiden gözdesi oldu

Reşitbey esnafıyla buluştu

Çaybaşıyeniköy ziyaretinin ardından Reşitbey Köyüne geçen Bafralıoğlu, esnafın çay eşliğinde muhabbetine ortak oldu. Erenlerli halk sorunlarını rahatça başkan aday adayı Bafralıoğlu’na dile getirebilirken; Bafralıoğlu ise esnafın söylediklerine dikkatle dinleyerek gündemine aldı.

"Erenler Sakarya’nın gözdesi olacak"

Halka olan samimiyetiyle dikkat çeken aday adayı; esnafı seçim projeleri hakkında bilgilendirerek, karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Erenlerlilerin yerel yönetimden beklentilerini öğrenerek gündemine taşıyan Bafralıoğlu; “Erenler için çok güzel projelerimiz var. Erenler Sakarya’nın gözdesi olacak. Yakında detaylı olarak proje hedeflerimi madde halinde sıralayarak, Erenler halkına ve siz kamuoyuna açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR