Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:22

Akyazılı İsim Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı: Abdullah Taha Yıldırım Akyazı İçin Yola Çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Abdullah Taha Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Abdullah Taha Yıldırım, bugün Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-11-2023 11:56
Akyazılı İsim Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı: Abdullah Taha Yıldırım Akyazı İçin Yola Çıkıyor!

Yıldırım'ın aday adaylık başvurusu için AK Parti İlçe Başkanlığı'nda tören düzenlendi. Törende ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem yaptı.

Abdullah Taha Yıldırım'ın belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan ilk kişi olduğunu söyleyen Ekrem, partiye gönül vermiş, değişik kademelerde görev almış değerli kardeşlerin hizmet yarışına girmelerine teşkilat olarak büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ Mesut Ekrem, şöyle konuştu; 22 yıldır partisine ve davasına sahip çıkan çok değerli Akyazı'lılar 31 Mart 2024 Mahalli ve idariler seçimiyle ilgili aday adaylığımız başvuru sürecinde aday adayı olarak ilk başvurusunu yapan Abdullah Taha Yıldırım kardeşimizin başvurusunun ilçemize, ilimize, ülkemize, partimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti'de seçimler hizmet yarışının zirve yaptığı yenilenmelerin hat safaya çıktığı süreçtedir. Bu süreçlerde partimize gönül vermiş, değişik kademelerde görev almış değerli kardeşlerimizin hizmet yarışına girmelerine teşkilat olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Tabi nihayetinde aday adayları çıkar, genel merkezimiz, partimiz, liderimiz, partimizin tüm organları gerekli değerlendirmeleri yapar, nihayetinde bu aday adayları içinden bir tanesini Akyazı'mıza partimizin adayı olarak gönderir.

DEMOKRATİK BİR YARIŞ Bu süreçlerden, bugüne kadar olduğu gibi inşallah bu süreçte de partimizin gösterdiği adayın arkadasında hep beraber bu yarışı demokratik bir yarış olarak birbirimizi üzmeden, kırmadan, sadece ve sadece ben ilçeme ve halkıma çok daha iyi hizmet ederim bilinciyle hareket ederek yapılan bu mücadelenin arkasından, gösterilen adayın arkasında birlik beraberlik içinde durarak bugüne kadar olduğu gibi partimize ve Cumhurbaşkanı'mıza Akyazı'mızdan en güçlü desteği verme noktasında her birinizden bugüne kadar olduğu gibi kararlı duruşun devam etmesini istihram ediyorum, Akyazı bu noktada güçlülüğünü gösterdi bundan sonraki süreçte de bu düstürü göstereceğini biliyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı sevgi, saygı, hürmetlerimi sunuyorum" diye konuştu. HEDEF AKYAZI'YI DAHA İLERİYE TAŞIMAK Başvurusunu yapan Abdullah Taha Yıldırım ise 25 yıllık kamu sektörü deneyimleri ve Akyazı’ya duyduğu sevgiyle ilçeyi daha da ileri taşıma kararlılığını vurguladı. Yıldırım, istişare kültürü içerisinde çözüm odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Akyazı’yı güzelleştirmeyi hedeflediğini belirtti. Hemşehrilerinden gelen öneri ve eleştirilere açık olduğunu ifade eden Yıldırım, “Bu yolda sizlerden gelecek olan destekle büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır. Hep birlikte, omuz omuza, Akyazı’mızın geleceğini şekillendireceğiz” dedi. Akyazı'nın gelişimi, refahı ve yaşam kalitesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla  yola çıktığına dikkati çeken Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; " Değerli Ak Parti İlçe Başkanım, Değerli Kadın Kolları Başkanım, çok değerli AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri,  Akyazı'ya olan sevgim, samimiyetim ve ilçemizin geleceği için duyduğum sorumluluk bilinciyle huzurlarınızdayım. Akyazı'mızın gelişimi, refahı ve yaşam kalitesi için üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla br yola çıkmış bulunmaktayım. AKYAZI'YI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ Ankara ve Sakarya'da olmak üzere 25 yıl kamu sektöründeki tecrübenin getirdiği özveri, Akyazı ilçemizi daha da ileriye taşıma kararlılığımızı pekiştirmektedir. Akyazılı bir kardeşiniz olarak ilçemizin potansiyelini ve ihtiyaçlarını yakından tanıyan biriyim. Bu bilinçle; istişare kültürü içerisinde ilçemizin önceliklerine yönelik çözüm odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla birlikte Akyazımızı daha da güzelleştireceğiz. BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM Bu nedenle Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklamak istiyorum. Sizlerin güveni ve destekleriyle büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır. Bu süreçte yanımda olmanız önerileriniz ve eleştirilerinizle bana rehberlik etmeniz benim için çok kıymetli. Hep birlikte omuz omuza Akyazı'mıza hizmet edeceğiz inşallah. Daha güzel yarınlarda buluşmak ümidiyle desteklerinizi bekliyor her birinizi tekrardan sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum"

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR