Fısıltı HABERLERİ
HV
30 NİSAN Salı 17:49

Mevlüt Kefli'nin başarı öyküsü takdire şayan .! Semra Tekin'in Özel Haberi

Semra Tekin'in haberine göre Söz yazarı ve besteci Mevlüt Kefli sanatçı olmak uğruna 1982 yılında doğup büyüdüğü Hatay’ın İskenderun ilçesinden sanatçı olmak uğruna kaçarak geldiği İstanbul’da kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-11-2023 10:05
Mevlüt Kefli'nin başarı öyküsü takdire şayan .! Semra Tekin'in Özel Haberi

1985 yılında ünlü sanatçı Yıldıray Çınar’ın “Senin İçin” adlı şiirini albümüne okuması sonrasında müzik dünyasında profesyonel olarak bende varım diyen Mevlüt Kefli bugüne kadar Gökhan Güney, Eyüphan ve Ankaralı Turgut gibi müzik dünyasının birçok ünlü ismine eserlerini verdi.

İstanbul’da birçok mekanda sahne alan başarılı sanatçı televizyonların da dikkatlerini üstüne çekmeyi başarırken birçok televizyon programına da konuk oldu.

Yazdığı sözlerin çevresindeki insanların hayatlarından kesitler sunmasından dolayı daha çok duygu patlamasına neden olduğunu düşündüğünü ifade eden başarılı sanatçı “İstanbul’a geldiğimde kısa bir sürede sanatçı olmanın dışarıdan göründüğü kadar olmadığını gördüm. Ama mücadele etmekten yılmadım ve birçok ünlü sanatçı ile çalışma başarısı yakaladım” dedi.

Fısıltı haberleri: Semra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR