Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:21

Arifiye Mezunlarından Öğretmenler Günü Öncesinde Anlamlı Buluşma

Öğretmen yetiştiren okullarımız arasında ülke genelinde eğitimdeki kalitesiyle haklı bir şöhrete sahip olan Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Maltepe Polisevinde düzenlenen buluşmaya Samsun, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya illerinden Arifiye Ruhunu yaşatan çok sayıda mezun ve dönemin öğretmenlerinden Bahattin Subaşı, Naci Köksal, Yücel Öztiken Duygulu, Ahmet Pehlivan ve Hıfzı Olgun katıldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-11-2023 10:32
Arifiye Mezunlarından Öğretmenler Günü Öncesinde Anlamlı Buluşma

Öğretmenlik mesleğinin kutsallığı ve önemine dair konuşmaların da yapıldığı buluşmanın onur konuğu Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Elevli’ye plaketini dönemin öğretmenlerinden Yücel Öztiken Duygulu takdim etti.

Okul anılarının keyifle yad edildiği toplantıya damgasını vuran kendilerine ihtiyar heyeti yakıştırmasını yapan 1980 mezunları son birkaç yılda mezunlar toplantılarına eksilerek katılmak durumunda kaldıklarını ifade ederek, tüm mezunlara bu tür toplantılara katılmayı ertelememeleri çağrısında bulundular.

 

‘Arifiye Ruhu’ temalı buluşmaları Güney Çatalbaş, Gül Aygün ve Yalçın Akaltın’la birlikte organize eden Erenler Şehit Mehmet Solak ilk ve ortaokulu Müdürü İsmail Yaman öğretmenler günü öncesinde düzenlenen Kasım ayı etkinliğine katılan tüm mezunlara teşekkür ederken, Arifiye Öğretmen Okulları Derneği tarafından 26 Kasım Pazar günü Maltepe Polisevinde Öğretmenler Günü özel gündemiyle yapılacak toplantıya tüm mezunları davet etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR