Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 17:14

ÖĞRETEN VE ÜRETEN KADINLAR FESTİVALİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

Otel konseptli festivali Sakarya’ya getiren Feyfest tarafından ikincisi düzenlenen festivalde Sakaryalı kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünleri büyük beğeni topluyor. 17 / 18 / 19 Kasım tarihlerinde Serdivan’da düzenlenen Feyfest “Öğreten ve Üreten Kadınlar” konulu festivalde misafirlerini ağırlıyor. Feyfest kurucusu Feyza Kaya önderliğinde Girişimci İş Kadınları Platformunda kadınlar, festivaller ile birbirlerini destekliyor, büyüyor, güçleniyor ve bu sayede ailelerine maddi destekte bulunuyorlar.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-11-2023 10:27
ÖĞRETEN VE ÜRETEN KADINLAR FESTİVALİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

Ziyaretçilere ücretsiz olan festivalde el emeği göz nuru ürünler, tamamen organik gıdalar, altın, gümüş, pırlanta takılar, bijuteri, kıyafetler, aksesuarlar ve daha fazlası yer alıyor. Festivale aynı zamanda ünlü gazeteci yazar Sevda Türküsev de katıldı. Katılımcı ve konuklarımıza eğlendirici etkinlikler, bilgilendirici seminerler ve söyleşilerde yer alıyor.

Türkiye’ye örnek olan girişimleriyle birçok alanda faaliyet gösteren Sakaryalı Kadınlarımız bir yandan fuar ve etkinlikler, diğer yandan da kooperatifler kurarak her fırsatta “Bizde varız” diyorlar. İşte bunlardan son bir örnek olan FEYFEST adı altında Öğreten ve Üreten Kadınlar Fuarını gerçekleştirerek muhteşem bir fuar gerçekleştirdiler.

Serdivan Sen Otel’de kapalı alanda gerçekleştirilen ve 54 girişimci kadının katılımıyla düzenlenen fuara büyük ilgi gösteren ziyaretçiler aradıkları her şeyi daha ucuza alma imkânı buluyorlar. Fuar Koordinatörü Feyza Kaya ve Basın danışmanı Nursel Büyükaydın benzeri faaliyetler gibi kısa zamanda çok daha büyük sürprizler için çalışmalarının devam edeceğini bildirdiler. 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR