Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:09

Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları, Okul Arkadaşlarının Mutlu ve Acı Günlerinde Hep Yanındalar

Arifiye Öğretmen Lisesinde okuyanların mezun olduktan sonra sürdürdüğü arkadaşlıkları, kendi deyimleriyle kardeşlikleri aradan geçen uzun yıllara rağmen güçlü bir şekilde devam ediyor. Türkiye’nin birçok şehrinden geniş katılımlı toplantılarıyla dikkat çeken Arifiye mezunları geçtiğimiz hafta mutlu ve acı günleri bir arada yaşadı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-07-2023 16:57
Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları, Okul Arkadaşlarının Mutlu ve Acı Günlerinde Hep Yanındalar

Erenler Yazılı Mahallesinde oturan mezunlardan Ahmet Dalkes’in genç yaşta vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları aynı günlerde 1982 mezunlarından Yaşar Topallı ve Salih Güneş’in evlatlarının düğün törenlerine katılarak arkadaşlarının mutluluklarına ortak oldular.

Haftayı acı ve mutlu olaylarla kapatan Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunları, 28 Temmuz Cuma günü 1982 mezunu Söğütlü İlkokulu Müdürü Şaban Kenar’ın vefat eden annesinin cenazesine katılırken, 29 Temmuz Cumartesi günü kızını evlendiren Kasım Alpak arkadaşlarının Gölcük’teki düğün cemiyetinde bir araya geldiler.

Okul arkadaşlarının mutlu ve acı günlerinde her zaman yanında olan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarının güçlü bağlarla sürdürdüğü arkadaşlıkları büyük beğeniyle takip ediliyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR