Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 03:22

El emeği, Göz nuru "Mutluluk Atölyesi" El Sanatları Festivali nefesleri kesti

Kültür sanat ve el emeği etkinlikleri kapsamında ortaya çıkan muhteşem sanat eserleri görücüye çıktı. Burada en dikkat çeken stant ise “Bugün güzel bir şey yap” sloganı ile yola çıkarak gelenekselleşen “Mutluluk Atölyesi” projesi oldu. Sapanca Belediyesi eski Meclis Üyesi olan AK Parti Milletvekili Aday Adayı İş Kadını Büşra Duygu Alptekin’in “Bugün güzel bir şey yap” sloganı ile yola çıkarak gelenekselleşen “Mutluluk Atölyesi” projesine ait stant düzenlediği El Sanatları Festivali’nde ilgi odağı oldu.

yerel-haber
Giriş Tarihi : 30-07-2023 16:42   Güncelleme : 30-07-2023 16:45
El emeği, Göz nuru

Sapanca Belediyesinin 20-23 Temmuz tarihlerinde, Sapanca Festival ve Fuar Alanı'nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde gerçekleşen festival,  Emre Altuğ, Kürşat Gürel, Atakan Hanoğlu ve Can Kabil, Zeynep Dizdar ve Dj Murat Uyar konserleri ile sona erdi. Bu yılda festivalde açtıkları stantta yer aldıklarını dile getiren Sapanca Belediyesi eski Meclis Üyesi olan AK Parti Milletvekili Aday Adayı İş Kadını Büşra Duygu Alptekin, “El Sanatları Festivalinde "Mutluluk Atölyesi" olarak her sene olduğu gibi bu sene de yer aldık. Bugüne kadar yaptığım işlerde en küçük hareketime bile aklımı, kalbimi ve ruhumu kattım. Artık bizim için gelenekselleşen; "Bugün güzel birşey yap" sloganıyla yola çıktığımız, bu proje ile ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen stand büyük ilgi gördü.

Girişimci iş insanı Büşra Duygu Alptekin 

 “Festivalde oldukça ilgi gören projemizin geliri, İhtiyaç sahibi çocuklara harcanacak.  Projeye verdikleri desteklerinden dolayı; Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık’a  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eşi Filiz Yüce’ ye, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’e,  Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı’ya, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’e, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel’e, MHP Sapanca Belediye Meclisi üyesi Elif Saral Uzun’a, AK Parti Kaynarca Kadın Kolları Başkanı Meva Eryigit’e  Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Aslı Gül İlhan’a, Sapanca İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gökkaya’ya, Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak’a, Sakarya Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Erdem’e, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Ayan Bostancı’ya, Sapanca SGK Müdürü Semiha Kocabay Akdağ’a, Sakarya GİAD Başkanı zafer Bekdemir’e, İHH Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Aşık’a, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile STK temsilcilerine teşekkür ediyorum. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e de bu festivali gerçekleştirdiği ve bize de festival bünyesinde yer verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR