Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:50

ASKF Başkanı Yaşar Zımba'dan şampiyonlara anlamlı ve destek sözlü ziyaret

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zımba, geçtiğimiz hafta Adana'da kazanılan Süper Lig kupasını Sakarya'ya getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Zımba, kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelerek, başarılarını kutladı ve onlara desteklerini iletti.

SPOR
Giriş Tarihi : 09-04-2024 15:59
ASKF Başkanı Yaşar Zımba'dan şampiyonlara anlamlı ve destek sözlü ziyaret

Kulüp Başkanı Cemil Yıldırım ve yöneticilerle birlikte stad içindeki çalışma ofisinde buluşan Başkan Zımba, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün elde ettiği bu büyük başarı bizleri gururlandırıyor. Kulübümüz, azim ve kararlılıkla çalışarak üstün bir performans sergileyerek bu kupayı kazandı. Bu başarı, sadece kulübümüzün değil, Sakarya'nın ve ülkemizin de gururudur."

Başkan Zımba, federasyon olarak kulübün yanlarında olduklarını ve her zaman desteklerinin süreceğini belirtirken, Ampute sporcuları bireysel olarak da tebrik etti ve onlara başarılarının devamını diledi.

Ziyaret aynı zamanda, Sakarya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Ekrem Yüce ile de kulüp önünde karşılaşma fırsatı verdi. Zımba ve Yüce'nin bir araya gelmesi, kulübün başarısını kutlama ve geleceğe yönelik iş birliği fırsatlarını değerlendirme imkanı sağladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cemil Yıldırım; yöneticileri ve sporcuları da Başkan Zımba'nın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Bu ziyaret, engelli sporcuların başarılarının tanınması ve desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak kaydedildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR